La selecció aleví torna a casa amb la feina ben feta

" />

" />

FS Notícies | 17/04/2011
La selecció catalana aleví ho ha intentat, però, aquesta vegada, no ha pogut classificar-se per la final. Ceuta s’ha interposat en aquesta fita, al superar als catalans a les semifinals per 4 gols a 10.

<p class=La selecció aleví torna a casa amb la feina ben feta

" onerror="imgError(this);">

El passat mes de març la RFEF va fer públics els calendaris definitius dels Campionats d’Espanya de seleccions autonòmiques benjamí i aleví, que es celebren del 16 al 19 d’abril a Villafranca de los Barros (Badajoz).

NAVARRA 0 – ANDALUSIA 3

Aquesta selecció benjamí està dirigida per Fran Burgueño i Ramon Roca.

CATALUNYA 4 - CASTELLA I LLEÓ 1

Els seleccionadors de l’aleví són Jesús Esteban i Sebastian Santiago.

FITXES TÈCNIQUES PARTITS CATALUNYA

16/04/2011

0

10

NAVARRA

(BENJAMÍ)

CATALUNYA:  Sergi Menese, Oriol Girbau, Adrian Caro, Juan José Santiago i Christian Rodríguez.

També han jugat: Gerard Martí, Marc Argibay, Nil Mangas, Marc Pérez, Iván Lorenzo, Bernat Pubill i Bernat Trias.

NAVARRA: Gaiska Ayesa, Marcos Olcoz, Íñigo Fernández, Ibaider Garriz i Ruben Azkona.

També han jugat:  Joel Moreno, Beñat Prados, Ibai San Martín, Iñaki Iribarren, Carlos Cigudosa, Pablo Saenz i Roberto Navarro.

ÀRBITRES: Pedro Márquez i Víctor Tinoco. Taula:  Miguel Ángel Ramos

GOLS:  0-1 (Ruben Azkona, min.1);  0-2 (Iñaki Iribarren, min.3); 0-3 (Íñigo Fernández, min.4); 0-4 (Ruben Azkona, min.7);  0-5 (Iñaki Iribarren, min.9); 0-6 (Pablo Saenz, min.25); 0-7 (Ruben Azkona, min.25); 0-8 (Íñigo Fernández, min.26); 0-9 (Marcos Olcoz, min.27); 0-10 (Carlos Cigudosa (min.30)

CRÒNICA:  La sort no ha volgut acompanyar a la selecció benjamí de futbol sala que ha encaixat un dolorós 0 a 10. Els jugadors catalans s’han trobat davant d’una Navarra molt forta que ha estat físicament superior. Aquest fet ha provocat que els navarresos hagin aconseguit emportar-se la majoria de rebots, aconseguint marcar 5 gols en nou  minuts.

Tot i així, al llarg del primer temps s’ha lluitat molt, buscant un gol que no arribava per poder entrar en el partit. A més, el porter contrari ha estat molt encertat aturant un munt de xuts. Entre aquests, destacar els dos dobles penals xiulats a favor de Catalunya, que han acabat a les seves mans.

Els deu primers minuts de la segona part, amb el 0 a 5 al marcador, ha estat el període on la selecció catalana ha atacat de forma més contundent i ha tingut més possibilitats de trencar el partit. De fet, s’ha intentat de totes formes. Mostra d’això ha estat la decisió del tècnic Fran Burgueño al treure el porter jugador el qual, veient que no milloraven les coses, ha hagut de canviar, tornant a la tàctica inicial.

Aquest cúmul de situacions  han provocat que la selecció catalana perdés tot tipus d'esperança.

Tot i així, encara queda el partit de demà corresponent a aquesta fase prèvia on encara hi ha opcions.

(ALEVÍ)

CATALUNYA: Héctor Pérez, Mario Silva, Arturo Barcena, Sergi Serrano i Sergi Trillas.

També han jugat:  Jordi Fernández, Mario López, Iván Martín, Rubén Santiago, Juan José Caro, Pau Boladeras i David Palma.

LA RIOJA: Víctor Gutiérrez, Pepe Blanco, Jaime Gairejo, Alberto Fernández i Alejandro Fernández.

També han jugat:  Sergio Alesanco,  Mario García, Jonathan González, Guillermo Fsifban, Faik Zurik.

ÀRBITRES:  Pedro Márquez i Víctor Tinoco. Taula:  Miguel Ángel Ramos

GOLS:  0-1 (Jaime Gairejo, min.3);  0-2 (Mario García, min.6);  0-3 (Alejandro Fernández, min.8); 0-4 (Víctor Gutiérrez, min.12);  1-4 (Arturo Barcena, min.12);  2-4 (Rubén Santiago, min. 13);  2-5 (Alberto Fernández, min.16);  2-6 (Sergi Serrano (pp), min.18);  3-6 (Pepe Blanco (pp), min.19);  4-6 (Sergi Serrano, min.19);  5-6 (Sergi Trillas, min.21);  5-7 (Pepe Blanco, min.25); 6-7 (Rubén Santiago, min. 25);  7-7 (Rubén Santiago, min.26); 8-7 (Rubén Santiago, min.26); 8-8 (Pepe Blanco, min.30)

CRÒNICA:  La selecció catalana aleví, vigent campiona, és una de les seleccions que promet més en aquest Campionat d’Espanya. Aquesta pressió indirecta ha pogut ser un dels motius pels quals els jugadors han sortit molt nerviosos en aquesta primera jornada de la fase prèvia.

Tot i així, els catalans han començat controlant molt bé la pilota, amb moltes ocasions de gol. Però La Rioja ha pressionat i ha estat molt encertada a les contres, a través de les quals han aconseguit marcar els primers quatre gols.

Al minut 12 de la primera part, amb el marcador en contra, Catalunya ha pressionat més que mai i amb una jugada de pressió, ha marcat el primer gol. Aquesta reacció tan ràpida ha estat un punt d’inflexió de cara a  la resta del partit.

Ja a la segona part, un petit error del porter català ha provocat el 2 a 5, un gol marca del porter contrari.  Malgrat l’ensopegada, els jugadors no han perdut la confiança i han aconseguit remuntar un partit que ha finalitzat amb empat a 8, després de que a falta de 24 segons pel final, l’àrbitre xiulés un doble penal a favor de La Rioja.

La tanda de penals s’ha decantat cap a Catalunya que ha superat a La Rioja per 4 gols a 3. D’aquesta manera s’encara la segona jornada amb moltes opcions, ja que depenen d’ells mateixos.

La nota negativa ha estat la lesió de Mario Silva que serà baixa pel partit de demà però que, es confia que es recuperarà de cara al possible pas a semifinals.

17/04/2011

2

10

ANDALUSIA

(BENJAMÍ)

CATALUNYA: Sergi Menese, Oriol Girbau, Adrián Caro, Juan José Santiago (“Juanjo”) i Bernat Pubill.

També han jugat:  Marc Argibay, Nil Mangas, Marc Pérez, Iván Lorenzo, Bernat Pubill i Christian Rodríguez.

ANDALUSIA: Jaime Q., Pablo C., Alberto G., Miguel D. i Pablo O.

També han jugat:  Álvaro M., Enrique A., Carlos S., Jorge A., Francisco H., Juan José P., José Manuel G.

ÀRBITRES: Roberto Tinoco i Víctor Tinoco. Taula:  David Guerra.

GOLS:  0-1 (Carlos, min.2);  0-2 (Pablo, min.7); 0-3 (Álvaro, min.11); 0-4 (Pablo, min.12);  0-5 (Pablo, min.13); 0-6 (Carlos, min.16); 1-6 (Bernat, min.22); 1-7 (Juan José, min.23); 1-8 (Pablo, min.24); 2-8 (Bernat, min.25); 2-9 (Pablo, 27); 2-10 (Álvaro, min. 29).

CRÒNICA:  Tot i que els andalusos han anat en tot moment per davant en el marcador, cal remarcar la bona actitud dels jugadors catalans, que no han tirat la tovallola disputant cada ocasió del partit. Destacar com a nota negativa la lesió durant l’escalfament del porter català Gerard Martí.

Andalusia ha sortit molt concentrada al partit, i ben aviat s’ha anticipat al marcador gràcies a un gol de Carlos, el millor jugador del conjunt rival que ha posat contra les cordes en més d’una ocasió als jugadors de Fran Burgueño. La primera part ha estat de clar domini andalús, i aquest fet ha quedat palès amb el resultat amb el que s’arribava a la mitja part: 0-5.

Tot i així, el cos tècnic de la selecció catalana ha fet un canvi de plantejament estratègic a la segona part, i durant els 15 minuts s’ha plantat cara a Andalusia amb un joc ofensiu que ha permès diverses arribades a la porteria defensada per Jaime. Els gols de Catalunya han estat obra de Bernat Pubill, que ha xutat de manera magistral dos llançaments a 10 metres amb una efectivitat màxima.

La selecció més jove de Catalunya queda eliminada del Campionat d’Espanya, però segur que de cara al futur aquest esperit lluitador donarà els fruits que aquests jugadors es mereixen.

17/04/2011

4

1

(ALEVÍ)

CATALUNYA: Héctor Pérez, Mario Silva, Sergi Serrano, Rubén Santiago i Sergi Trillas.

També han jugat:  Jordi Fernández, Arturo Barcena, Mario López, Iván Martín, Juan José Caro, Pau Boladeras i David Palma.

CASTELLA I LLEÓ: Rosa González, Berto Herrero, Adrián Carreras, Lucas Cachón i Alejandro Marcos.

També han jugat: Óscar María, Jaime Fernández, Manuel López, Sergio Barbero, Manuel Jiménez, Mario Casquero.

ÀRBITRES:  David Guillén i Roberto Quimoco. Taula: David Guerra.

GOLS:  1-0 (Sergi Trillas, min.11);  1-1 (Adrián Carreras, min.14);  2-1 (Sergio Serrano, min.14); 3-1 (Juan José Caro, min.29);  4-1 (Juan José Caro, min.29)

CRÒNICA:  Bones notícies per la selecció catalana aleví. Aquesta tarda, davant de Castella i Lleó, s’ha classificat per les semifinals del Campionat d’Espanya i segueix amb pas ferm en la lluita per revalidar el títol de campió assolit la temporada passada.

El conjunt dirigit per Jesús Esteban i Sebastián Santiago ha saltat a la pista conscient de la rellevància del partit classificatori d’avui. I han complert les expectatives amb escreix. Catalunya ha mostrat bon joc, superioritat i domini clar de la pilota. El resultat final del partit ha estat el resum de la constància de Catalunya i el premi a una brillant actuació de la portera de Castella i Lleó, Rosa González, que ha evitat que la diferència de gols a favor dels catalans hagi estat superior. La castellana-lleonesa ha fet més d’una vintena d’aturades, posant així dificultats a Catalunya per sentenciar el partit. De fet, no ha estat fins el darrer minut del partit, amb dos gols seguits de Juan José Caro, que els catalans no han respirat tranquils i han pogut gaudir d’aquesta merescuda classificació per semifinals.

Després del sorteig, les semifinals d’aquest campionat aleví queden definides com segueix:

(ALEVÍ)

CATALUNYA:  David Palma, Mario Silva, Sergi Serrano, Iván Martín i Sergi Trillas.

També han jugat:  Héctor Pérez, Rubén Santiago, Jordi Fernández, Arturo Barcena, Mario López, Juan José Caro i Pau Boladeras.

CEUTA:  Miguel A. Cortés, Mohamed Alaoudad, Mario Guerrero, Hichan Chorfi i Álvaro Lorente.

També han jugat:  Agustín Argüelles, Luís García, Monsef Mohamed, Mohamed Yarrari, Musa Mohamed, José Daniel Cervantes i Luís M. Moreno.

ÀRBITRES:  Óscar Durán i David Guillén. Taula: Miguel Ángel Ramos.

GOLS:  0-1 (Álvaro Lorente, min.1);  0-2 (Mohamed Alaoudad, min.6);  0-3 (Miguel Ángel Cortés, min.7); 1-3 (Ruben Santiago, min.7);  1-4 (Mohamed Alaoudad, min.8);  2-4 (Jordi Fernández, min.12);  2-5 (Mohamed Alaoudad, min.14);  3-5 (Sergi Serrano, min.15);  4-5 (Ruben Santiago, min.17) );  4-6 (Musa Mohamed, min.23);  4-7 (Álvaro Lorente, min.24); 4-8 (Musa Mohamed, min.24);  4-9 (Álvaro Lorente, min.26);  4-10 (Agustín Argüelles, min.30).

CRÒNICA:  Aquest any no ha pogut ser. Els vigents campions ja no tenen l’opció de revalidar el títol, quedant-se a les portes de la final, després de caure derrotats per Ceuta.

Els primers minuts del partit l’excés de confiança dels catalans ha provocat que l’equip rival se n’aprofités i comencés a encarrilar el partit. Però els catalans no han baixat els braços i han aconseguit finalitzat el primer temps amb un marcador de 3 gols a 5, fet que donava esperances a la remuntada.

Però la falta d’encert per part de la porteria catalana, afegint-hi, la fortuna de la selecció de Ceuta, han deixat una estadística de 12 xuts entre els tres pals que han finalitzat en 10 gols visitants. Això ha desmoralitzat a la selecció catalana que, tot i així, ho ha intentat fins al final, però la falta de decisió en els últims metres i els dos pals provocats, han posat les coses molt difícils.

Tot i així, la selecció catalana aleví ha demostrat la seva qualitat futbolística que ha quedat palesa a la pista.