La selecció catalana infantil alça la copa de campions
FS Notícies | 15/05/2016
Després de disputar un espectacular campionat, la selecció catalana infantil de futbol sala no dóna opcions a Andalusia a la gran final i s’emporta el títol de campió d’Espanya de Seleccions Territorials.

CATALUNYA 8 – 1 ANDALUSIA

CATALUNYA:  Arnau Pérez Rodríguez, Albert Ortas Net, Jordi Saad Martín Díaz, Adrià Sánchez Gaspar, Nicolas Marrón Bleda, Alex Ramajo Tena, Alex Garcia Muñoz, Hugo Morillo Peña, Gilles Vidal Tusell, Victor Cecilia Cabo, Aniol Vendrell Aldoma i Alex Royo Paredes.

ANDALUSIA: Jesús Secilia, Rafa Garcia, Pablo Castilla, Alejandro Bernal. Ricardo Moreno, Pablo Ordóñez, Salva Rodríguez. Daniel Angus, Francisco Moreno, Miguel Ruiz, Carlos Villalobos i José Reinoso

GOLS: (1a part) 1 – 0  Alex Ramajo (min. 1), 2 – 0 Gilles Vidal (min. 7), 3 – 0 Nicolas Marrón (min. 10), 4 – 0 Nicolas Marrón (min. 11), 5 – 0 Víctor Cecilia (min. 12), 6 – 0 Alex Garcia (min. 17). (2a part) 6 – 1 Miguel Ruiz (min. 1), 7 – 1 Adrià Sánchez (min. 7), 8 – 1 Alex Royo (min. 18)

ÀRBITRES:  Pedro Fortes, Alejandro Martínez i Irene Hurtado.

CRÒNICA: El Pavelló Municipal de Mazarrón, a la Regió de Múrcia, s’ha engalonat per acollir la gran final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials infantil de Futbol Sala. La selecció catalana infantil de futbol sala, després de disputar una espectacular fase prèvia i semifinal, s’ha plantat a la final contra Andalusia amb l’objectiu d’aixecar la copa.

Catalunya ha sortit a la pista amb les idees molt clares i ja ha iniciat el partit amb molta intensitat i amb ganes de marcar lo més aviat possible. I així ha estat quan, en el minut 2, l’Àlex Ramajo ha definit molt bé en el segon pal una jugada col·lectiva per avançar als catalans. A partir de llavors, els catalans ha dominat de principi a fi el primer temps on les ocasions s’han anat succeint i els gols han arribat, deixant un còmode 6 a 0 en el marcador abans del descans.

A la segona part, amb el marcador advers, els andalusos han optat per introduir la figura del porter-jugador per intentar canviar la dinàmica del partit i han aconseguit marcar el seu primer gol del partit. Però, la intensitat defensiva catalana ha continuat fent el seu treball i anul·lant els atacs en superioritat dels andalusos, que veien com les ocasions no arribaven. Amb el pas dels minuts, l’esperança de remuntada d’Andalusia ha anat minvant i els catalans han pogut fer pujar dos gols més que sentenciaven la gran final del campionat, amb un contundent 8 a 1 que ha proclamat, a la selecció catalana infantil de futbol sala, campiona d’Espanya.