La selecció catalana infantil debuta amb una contundent victòria
FS Notícies | 11/05/2016
Tres minuts d’excel·lència catalana sentencien el primer partit de la selecció catalana infantil a la fase de grups del Campionat d’Espanya, sumant la primera victòria.

CATALUNYA 10 - 3 CEUTA

CATALUNYA: Arnau Pérez Rodríguez, Albert Ortas Net, Jordi Saad Martín Díaz, Adrià Sánchez Gaspar, Nicolas Marrón Bleda, Alex Ramajo Tena, Alex Garcia Muñoz, Hugo Morillo Peña, Gilles Vidal Tusell, Victor Cecilia Cabo, Aniol Vendrell Aldoma i Alex Royo Paredes.

CEUTA: Daniel Moreno, Iván Arguelles. Mohamed, Dani Sánchez, Álvaro Sánchez, Anuar, Ibrahim, Miguel Angel, Mohamed, Sergio Alonso, Antonio Heredia i Fadel.

GOLS: (1a part) 1 – 0  Albert Ortas (min. 11), 2 - 0 Victor Cecilia (min. 12), 2 - 1 Sergio Alonso (min. 13). (2a part) 2 – 2 Ibrahim (min. 2), 3 – 2 Alex Ramajo (min. 7), 4 – 2 Victor Cecilia (min. 11), 5 – 2 Albert Ortas (min.11), 6 – 2 Adrià Sanchez (min. 12), 7 – 2 Hugo Morillo (min. 14), 8 – 2 Alex Garcia (min.14), 9 – 2 Nicolas Marrón (min. 17), 10 – 2 Nicolas Marrón (min. 18) i 10 – 3 Mohamed (min.18).

ÀRBITRES:  Juan Jose Guerrero Garcia, Antonio Navarro Liz i Beatriz Riquelme

CRÒNICA: Avui s’ha iniciat el Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials infantil de Futbol sala a Mazarrón, a la Regió de Múrcia, i Catalunya ha disputat el seu primer partit corresponent a la fase de grups, conta Ceuta.

El partit s’ha iniciat amb el màxim respecte per part d’ambdues seleccions i amb els nervis propis del primer dia de competició. Ha estat la selecció catalana la que ha portat la batuta dels primers compassos de joc, disposant de diverses ocasions que només el porter ceutí ha estat capaç d’aturar-les i fer que no es mogués el marcador. Per la seva banda, a Ceuta li ha costat sortir de la pressió catalana, la qual intentava asfixiar la sortida de pilota d’aquests. Aquesta superioritat s’ha vist recompensada amb el gol de l’Albert Ortas, fruit d’un xut ras i col·locat. La rotació de jugadors s’anava produint i les disposicions tàctiques es mantenien intactes, situació que ha fet possible que en una recuperació, el Víctor Cecilia finalitzés en gol posant el 2 a 0. Un minuts després, una pèrdua de pilota dels catalans, ha suposat que la primera ocasió clara pels de Ceuta l’hagin materialitzat en gol, arribant al descans amb el 2 a 1.

El descans li ha sentat millor a l’equip ceutí que ha sortit molt decidit i arriscant en el seu joc en busca del gol de l’empat. Precisament, als 2 minuts ha arribat l’empat en el marcador, posant més emoció al partit. A Catalunya li han entrar els dubtes i una Ceuta crescuda ha començat a creure en les seves possibilitats però, en aquests moment crítics, ha aparegut el porter català, Arnau Pérez, per mantenir als catalans en el partit. Poc després, l’Alex Ramajo, en una contra, ha fet pujar el tercer gol, que ha possibilitat el retorn del bon joc català, que ha recuperat la possessió de la pilota i la confiança. A falta de 9 minuts pel final, Victor Cecilia ha materialitzat el primer dels cinc gols que han aconseguit els catalans per distanciar-se, en uns minuts brillants, que han vingut precedits per 2 gols més, en els darrers minuts, per part de Nicolas Marrón. El darrer gol que ha servit per tancar el marcador, ha estat obra de Mohamed, posant el definitiu 10 a 3. D’aquesta manera Catalunya s’emporta la primera victòria del seu grup i jugarà el divendres contra Melilla, on es jugarà el pas a les semifinals del campionat.