La Selecció Catalana sub 10 masculina cau eliminada amb el cap ben alt
FS Notícies | 11/05/2024
Catalunya sub 10 masculina ha perdut 4 a 3 davant la Regió de Múrcia i queda eliminada a les semifinals del Campionat d'Espanya.

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 10 masculina de futbol sala ha quedat eliminada a les semifinals del Campionat d’Espanya després de perdre per 4 a 3 davant la Regió de Múrcia. Ha estat un partit igualat, en què Múrcia ha començat per davant del marcador, però Catalunya ha empatat abans del descans. Fins i tot, els quadribarrats s’han posat per davant a la represa fins que la Regió de Múrcia ha remuntat el matx. Una derrota amb orgull, en què Catalunya ho ha intentat fins al darrer segon amb caràcter, ja que durant el segon temps ha enviat tres pilotes al pal. Aquest diumenge, la Regió de Múrcia i Astúries disputaran la final del Campionat d’Espanya sub 10 masculina de futbol sala.

Catalunya domina sense finalitzar. La primera part entre la Regió de Múrcia i Catalunya ha estat igualada, amb Múrcia defensant a mitja pista i una Catalunya intentant trobar espais a la teranyina defensiva. A més, la Regió de Múrcia ha obert la llauna del marcador amb un gol del porter quan, en una sortida de pilota, ha avançat fins a mitja pista quan ha etzibat un xut potent per marcar l’1 a 0. Els quadribarrats no s’han desfet i, poc després, Lucas Sánchez i Marc Chamizo han tingut dues clares ocasions per empatar. L’1 a 1 ha arribat al minut 9 per mitjà de Nil Nierga, que ha aprofitat el rebot d’una pilota al pal de Marcos Díaz. Fins i tot, abans del descans, Catalunya ha tingut el segon per mitjà de Marcos Díaz, i la Regió de Múrcia ha errat una falta directa, des de sis metres, que el porter català Martín Moreno ha aturat. 1 a 1 i al descans.

Catalunya ha començat la segona part amb gol del capità Manuel Nuñez amb un xut llunyà. I, en aquest moment, els quadribarrats han tingut la sentència amb una gran acció col·lectiva que Thiago Briz no ha pogut materialitzar. I, de l’1 a 3, a l’empat. Gol de falta directa del capità de la Regió de Múrcia que ha tornat a obrir el matx. Tot i això, Catalunya ha tornat a disposar de clares oportunitats de gol fins que, al minut 24’, Múrcia s’ha tornat a col·locar per davant. Catalunya ha disposat de dues pilotes al pal per empatar, ha perdonat, i la Regió de Múrcia ha marcat el 4 a 2. Lluny de desfer-se, Catalunya ha provat diferents sistemes ofensius per escurçar diferències, i ho ha aconseguit per mitjà de Marcos Díaz. 4 a 3 i encara dos minuts per a disputar-se. Tot i això, el marcador ja no s’ha mogut més tot i els intents dels quadribarrats que han acabat perdent per la mínima.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.