La Selecció Catalana sub 12 masculina debuta amb victòria al Campionat d'Espanya
FS Notícies | 17/04/2024
Catalunya sub 12 masculina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb una victòria contundent per 7 a 0 davant la Regió de Múrcia.

7 - 0
REGIÓ DE MÚRCIA
Xavi Martin, Roc Martí, Quim Jiménez, Xavi López, Héctor Cáceres, Marçal Lavilla, Elihu Galimany, Dylan Maturana, Emir Isai Montoya, Luis Vargas, Biel Guinart i Marçal Lanzas
Julio Martínez, Álvaro García, Álvaro Murcia, Jose Ángel Martínez, Darío Yepes, Hugo Sánchez, Antonio Hernández, Miguel Gallardo, Pablo Ruiz, Pablo Acosta, Simón Bernal i Daniel Adrover

1-0 Miguel Gallardo (p.p.) (3'); 2-0 Dylan Maturana (8'); 3-0 Emir Montoya (14'); 4-0 Héctor Cáceres (18'); 5-0 Dylan Maturana (20'); 6-0 Elihu Galimany (25'); 7-0 Héctor Cáceres (27')

Àrbitres principals: Pablo Illera i Javier Leal    Àrbitra assistent: Laura Serrano

Debut amb autoritat. La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb una victòria per 7 a 0 davant la Regió de Múrcia. Un partit en què el conjunt dirigit per Roc Jordana ha dominat des de l'inici i al descans ja guanyaven 3 a 0. A la represa, el bon joc col·lectiu ha continuat fins al definitiu 7 a 0. Catalunya ha tingut una gran carta de presentació, tant en atac com en defensa, presentant candidatura en aquest Campionat d'Espanya. Amb aquest triomf, Catalunya lidera el Grup A amb tres punts i aquest dijous, a partir de les 10.00 hores, jugarà el segon partit de la fase de grups contra Castella i Lleó

Domini i gols a la primera meitat. La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb embranzida, i és que al minut 2 de partit ha tingut la primera clara ocasió amb una pilota al pal per mitjà de Marçal Lavilla. La Regió de Múrcia també ha inquietat la porteria catalana, però s'ha topat amb dues grans intervencions de Marçal Lanzas. I, després d'aquest inici amb ocasions pels dos equips, els gols de Catalunya. L'1 a 0 ha estat en una acció desafortunada pels murcians amb un gol en pròpia porteria i, sense temps de reacció, el 2 a 0. Gran acció personal de Dylan Maturana amb 'ruleta' inclosa que ha definit la sortida del porter. La Regió de Múrcia ha intentat capgirar la dinàmica amb 'porter-jugador' i, en una recuperació a mitja pista i amb la porteria buida, Emir Montoya ha marcat el 3 a 0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Mateix guió a la segona part. Durant els últims 15 minuts de partit, Catalunya ha mantingut un gran nivell defensiu aconseguint deixar la porteria a zero fins al final del partit. A més, tots els jugadors han pogut tenir minuts i assolint bones sensacions per aquest Campionat d'Espanya, ja que han mostrat un gran joc ofensiu i moltes armes en atac. Una gran acció d'Elihu Galimany, pel costat dret de l'atac, l'ha rematat Héctor Cáceres al segon pal per marcar el quart i, en una acció similar, Dylan Maturana ha marcat el cinquè. La Regió de Múrcia ha tingut l'ocasió més clara a l'equador de la segona meitat amb una pilota al pal abans que, amb una acció marca de la casa pel costat dret, Elihu Galimany ha marcat el sisè. Ja a les acaballes del matx, Héctor Cáceres ha finalitzat una gran acció col·lectiva per establir el definitiu 7 a 0 i tancant un partit molt seriós de la Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.