La Selecció Catalana sub 14 destapa lampolla i goleja Cantàbria
Seleccions | 11/02/2023
El combinat de Rafa Beltrán es deixa anar en la segona jornada de la Fase Or i guanya 7 a 0 per continuar de ple en la lluita per classificar-se a la Fase Final del Campionat d'Espanya

7 - 0
CANTÀBRIA
Gerard Valls, Víctor Bivol, Adrián Cuadrado, Cenlu, Baba, Kemo, Robert Tomás, Guiu Xuclà Joel Pallé, Arnau Luque.
CANTÀBRIA
Germán, Daniel Sánchez, Prieto, Daniel, Rodri, Fran, Manuel, Pablo, Lucas, Mateo, Kelechi.
Kemo (1-0, 10'), Daba (2-0, 18'), Kemo (3-0, 21'), Adrián Cuadrado (4-0, 28'), Daba (5-0, 42'), Touray (6-0, 62'), Julen (7-0, 68').

Espectadors: Municipal Guadalcacín, 350 persones

La Selecció Catalana sub 14 suma una victòria convincent davant Cantàbria després de l’empat a 0 de la primera jornada. El tàndem Kemo-Daba ha desfet la defensa càntabra amb dos gols i dues assistències cadascun per desfermar l’admiració al Municipal Guadalcacín (Jerez).

Al minut 10, Daba ha prolongat una pilota amb l’esperó per Kemo i el futbolista del RCD Espanyol ha definit a la perfecció. Catalunya se situava a camp contrari i movia la pilota amb molt dinamisme per trobar els forats a la defensa de Cantàbria. Jugada individual de Daba enganxat a la línia de fons i la pilota es colava dins la porteria després de rebotar en un defensor visitant. Als 20 minuts, Kemo enviava la l’esfèrica a l’escaire en una conducció en diagonal per segellar la victòria. Els de Rafa Beltrán continuaven amb l’accelerador a fons per guanyar confiança i ampliar un average que pot acabar sent decisiu. Avui ha sortit tot, també l’estratègia. El central Adrián Cuadrado ha rematat a boca de canó un servei de córner del capità Roberto Tomás per fer el quart al límit del descans.

A la represa, Cantàbria ha intentat mossegar més la sortida de pilota catalana però el guió s’ha repetit respecte els primers 35 minuts. Cavalcada de Kemo per banda esquerra i l’MVP del partit posa una pilota a Daba perquè el davanter remati a plaer al fons de la porteria. Al mig del camp català, Baba portava el timó i l’equilibri de l’equip. Al minut 63, Daba tornava a demostrar la seva astúcia per robar una pilota entre el porter i el central i cedir el gol a Moha Touray, qui havia entrat a la segona meitat per Roberto Tomás. Julen Sánchez s’ha sumat a la festa amb el setè gol a dos minuts pel final gràcies a una rematada a l’interior de la petita.

Amb aquesta victòria, els catalans són -provisionalment- segons de grup, per darrera de Madrid, contra qui s’enfrontaran demà a les 11.30h per aconseguir el passi a la fase final del Campionat d’Espanya.