La Selecció Catalana sub 16 guanya amb una primera meitat brillant
Catalunya goleja Castella i Lleó amb quatre gols en 15 minuts (0-4)

Nicolás Ares, Ru Gómez, Pablo Prada, Alejandro Galde, Miguel García, Mateo García, Arnau Baquerín, Pascu Lobato, Vicen Lerma, Ángel Ochoa i Adrián García.
Catalunya
Iker Rodrígues, Gibert Jordana, Guille Ferrín, Marc Segarra, Dani Ávila, Leo Salazar, Dilan Zarate, Joel Escaler, Lamine Yamal, ÓScar Torrellas i Guille Fernández.

Dilan (0-1, 18'), Lamine (0-2, 23'), Lamine (0-3, 28') i Dilan (0-4, 31')
Àrbitre principal, Gutiérrez Garrote; assistent 1, Leonardo Salazar; assistent 2, Villahoz Martínez: quart àrbitre, De León Sancho.

Espectadors: 350 persones

Quinze minuts màgics han sentenciat el partit a favor de la Selecció Catalana sub 16. El combinat català ha demostrat la seva qualitat i determinació ofensiva per derrotar Castella i Lleó (0-4) amb dos noms propis: Lamine i Dilan

El matx ha començat amb alternatives per als dos equips. L'ocasió més clara dels primers minuts ha estat pel conjunt castellanolleonès, en un contraatac que ha culminat Pascu Lobato i que ha obligat Iker Rodríguez a lluir-se amb una gran estirada. Catalunya avisava amb internades de Lamine i passades del futbolista blaugrana a l'esquena de la defensa local. Tot això abans del tsunami ofensiu del combinat de Mikel Azparren. Al minut 15, jugada individual de Guille Fernández, que es desfà del seu marcador a l'interior de l'àrea, i assisteix a Dilan perquè aquest defineixi a plaer. A partir d'aquí, s'han succeït els gols i les jugades ofensives catalanes. Acció per banda esquerra 'made in' Lamine i Pablo Prada cometia penal sobre el capità de Catalunya. Des dels onze metres i amb tota la tranquil·litat, el mateix Lamine marcava el segon. Cinc minuts després, tornava a aparèixer el '10' per mostrar el seu ventall d'habilitats en una mateixa jugada i, després de retallar quatre jugadors dins l'àrea, situar el 0-3 al marcador. Azparren continuava esperonant els seus i Catalunya mantenia l'accelerador a fons per tancar defintivament l'enfrontament amb el segon gol de Dilan, a la mitja hora de joc.

A la represa, Catalunya ha contemporitzat, amb l'avantatge clar a l'electrònic i un segon partit decisiu a l'horitzó en menys de 24 hores. Azparren ha efectuat un reguitzell de canvis per mantenir endollada i amb confiança tota la plantilla. Lamine ha buscat el 'hat trick' amb jugades diagonals, que fins en dues ocasions ha solventat el porter Nicolás Ares. Castella i Lleó ho ha intentat en un parell d'ocasions des de fora l'àrea però sense posar en perill la porteria catalana. La darrera oportunitat del partit ha estat un cop de cap d'Óscar Torrellas que ha marxat grefant el pal.

Demà, la sub 16 s'enfrontarà davant l'Aragó en el segon partit de la primera fase per buscar el passi a la Fase d'OR del Campionat d'Espanya que es disputarà l'any entrant.

Al costat de les Seleccions Catalanes sub 14 i sub 16, aquest dies a Valladolid, hi ha el vicepresident primer de l'FCF, Jordi Bonet, el directius de l'FCF Jacobo Domènech i Pere Alsina