La Selecció Catalana sub 17 femenina es posa a prova davant un combinat mundialista
Seleccions | 20/09/2022
La Selecció Catalana sub 17 femenina perd 0 a 5 davant la Selecció de Xina en el primer partit amistós de la temporada 2022-2023.
0 - 5
XINA
Neus Barron, Sol Taboada, Judith Berenguer, Nerea Carmona, Aisha Gil, Martina del Rio, Natalia Escot, Ainoa Gómez, Laia López, Valentina Fernández, Andrea Cano. També han jugat: Carla Julià, Clara Serrajordi, Gadea Blanco, Olaya Lacort, Laura Martín.
XINA
Liu Chen, Guo Xin Yu, Chen Meng Qi, Wang Mi Jia, Ou Yang You Huan, Huo Yue Xin, Zhou Yu Fei, Yu Jia Qi, Xu Zhi Yi, Wang Yi, Huang Jia Xin. També han jugat: Huang Ai Fang, Wu Ye Jia, Sun Ya Jie, Qiao Rui Qi.

Yu Jia Qi (0-1, 14'); Chen Meng Qi (0-2, 26; 0-3, 42'); Yu Jia Qi (0-4, 44'); Qiao Rui Qi (0-5, 86').
Meritxell Guàrdia Ferrer (àrbitra principal); Laura Busto Chavala i Aida Monago del Rio (àrbitre assistents).

La Selecció Catalana sub 17 femenina ja ha començat a rodar a les ordres de la nova seleccionadora, Marta Cubí. I ho ha fet jugant el primer partit amistós de la temporada 2022-2023 davant el combinat sub 17 femení de Xina a les instal·lacions Soccerland Catalunya, situades a Tordera. Catalunya ha sortit molt endollada i amb ganes de mostrar el seu potencial davant un fort rival. A més, en aquesta convocatòria han participat moltes jugadores que s'han estrenat amb el conjunt català. Tot i l'empenta inicial, les xineses, que disputaran el Mundial de la Índia el proper mes d'octubre, ha estat superior en tot moment.

La primera part s'ha saldat amb quatre gols, el primer al minut 14, obre de Yu Jia Qi. Al 26', Chen Meng Qi ha marcat el segon gol de les visitants en aprofitar un nou contraatac. La velocitat i rapidesa de les xineses ha estat letal per a la defensa catalana, que ha encaixat els quatre gols en jugades de contraatac. Al minut 42, Chen Meng Qi ha fet un doblet, mentre que a un minut per al descans, Yu Jia Qi també ha repetit com a golejadora.

En el segon temps, la sub 17 ha tancat línies i ha disposat un joc molt més físic al mig del camp, impedint els contraatac i les arribades perilloses de les xineses. Tanmateix, el combinat dirigit per Marta Cubí no ha pogut impedir un últim gol, el 0 a 5 definitiu, obra de Qiao Rui Qi al minut 86.