La Selecció Espanyola Femenina sub17 debuta amb victòria al Mundial sub17 de República Dominicana
Notícies Generals | 17/10/2024
La Selecció Espanyola, amb 5 jugadores catalanes a l’onze inicial, s’ha desfet d’Estats Units en el debut al Mundial amb un gol de la catalana Noa Ortega (3-1).

Fins a 8 futbolistes catalanes va convocar el seleccionador nacional, Kenio Gonzalo, per la cita mundialitsta a la República Dominicana. Amb la condició de selecció favorita i essent la vigent campiona dels Mundials sub17 femenins de 2022 i 2018, el combinat espanyol ha debutat amb victòria al Mundial sub17 contra una de les seleccions més dures del campionat, els Estats Units.

Amb una gran actuació col·lectiva, amb força i un bon domini del joc, el combinat de Kenio Gonzalo no ha pogut tenir un millor inici. Al minut 3 de joc, una rematada dins l’àrea de la catalana, Celia Segura, ha picat al pal de la porteria americana amb la fortuna que el refús robotès a Travers, defensa nordamericana, fent que la pilota s’introduís al fons de la xarxa.

Als vint minuts, els Estats Units ha empatat el matx però la Selecció Espanyola ha seguit amb el seu guió i ha trobat la recompensa al tram final de partit. Al minut 70, Noa Ortega, la més llesta de la classe, ha aprofitat el refús del travesser en un xut de Pau Comendador per introduir a plaer la pilota a la porteria i avançar Espanya. Deu minuts després del gol ha arribat la sentència per la Selecció Espanyola amb el tercer i definitiu gol, obra d’Alba Cerrato. Amb aquesta primera victòria, la Selecció Espanyola lidera el grup B format per Estats Units, República de Corea i Colòmbia.

El proper partit de la Selecció Espanyola sub17 serà el proper dissabte 19 d’octubre a les 22.00h (horari peninsular espanyol) contra República de Corea.

DATA HORA PARTIT ESTADI
16/10/24 22:00 Espanya - Estats Units Estadi Olímpic Félix Sánchez (Santo Domingo)
19/10/24 22:00 Espanya - República de Corea Estadi Olímpic Félix Sánchez (Santo Domingo)
22/10/24 22:00 Colòmbia - ESPAÑA Estadi Olímpic Félix Sánchez (Santo Domingo)