La Selecció masculina cadet guanya per 0 - 3 el primer partit de la fase final contra València
Notícies Generals | 11/06/2016
Els cal puntuar al próxim partit contra Illes Balears per ser a la final

València: Enric Sánchez, Jorge Veintimilla, Pedro García, Eusebio Monzo (Álex Ligero, 5'), Eduardo Hernández, Carles Morell (Pablo Jiménez, 17'), Eduard Alberola, Izan Morcillo, Pau Palacín, Marc Colomina (Kangin Lee, 12'), Álvaro Torrijos

Catalunya: Adrià Rojas, Juan Miranda, Sergi Bas, Biel Pla, Alejandro Orellana (Aleix Díaz, 6'), Marc Gulias, Arnau Tortosa, Sergio Gómez (Ricard Sánchez, 30'), Raúl Manso, Jofre Cherta, Joan Serrallonga (Mihaylov Dzhoshkun, 10')

Gols: Juan Miranda (0 - 1, 16'; 0 - 2, 32'), Aleix Díaz (0 - 3, 39')

Targetes: No n'hi ha hagut.

La selecció valenciana arribava amb la necessitat de guanyar després d'haver empatat amb la selecció balear en el primer partit de la fase final. Els de Lluís Cortés, però, no els han donat opcions. Amb un joc profund per les bandes i amb una gran facilitat per trobar l'esquena de la defensa rival, la Selecció s'ha apoderat del mig del camp i ha desactivat amb efectivitat el joc directe dels valencians.

Els de Cortés han sortit a fer la feina i han acaparat les ocasions de gol. Ja en els primers minuts han avisat amb un xut que ha hagut de refusar el porter valencià amb una gran estirada, i en el minut 16 Juan Miranda, autor avui d'un doblet, ha rematat al segon pal un refús del porter en una jugada de córner per fer el primer dels catalans.

Amb el 0 - 1 no ha canviat la dinàmica del partit. La Selecció ha seguit movent la pilota amb ritme i profunditat, sota la vigilància passiva del porter català, Adrià Rojas, que només ha hagut d'intervenir un cop per salvar un córner que volia ser gol olímpic.

Després del descans, els de Cortés han tingut clar que calia sentenciar. Ho ha fet un altre cop Juan Miranda en la jugada posterior a una altra ocasió clara de Sergio Gómez. El lateral ha rematat de cap un córner al primer pal posant el 0 - 2 de la tranquil·litat en el minut 32. A un minut pel final, Marc Gulias ha iniciat un contraatac en velocitat des del mig del camp. Després d'una llarga conducció per l'interior, Aleix Díaz ha culminat la jugada quan s'ha trobat sol davant del porter i ha fet el definitiu 0 - 3.

En el pròxim partit de la fase final, avui a les 20:00, la Selecció s'enfronta a les Illes Balears amb l'objectiu de puntuar. La final es disputarà diumenge a les 9:30 al camp municipal d'El Pozuelo a Torremolinos.