La Selecció planta cara a Andalusia tot i que acaba perdent
F. Platja | 15/07/2022
La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja cau derrotada per 4 a 7 davant Andalusia i es queda fora de poder lluitar per les semifinals del Campionat d’Espanya.

4 - 7
ANDALUSIA
Alex Campos, Xavi Fages, Eric Pérez, Dani Haro, Max Serra. També han jugat: Biel Rius, José Antonio Quesada, Jordi Velardiez, David Romero, Víctor Morillas, Riduan El Bassri, Samuel García.
ANDALUSIA
Francisco Donaire, Francisco Sánchez, Juanma Martín, Fernando Guisado i Álex Achutegui. També han jugat: Diego Domínguez, Cristian Torres, Joselito Sánchez, Javi Torres, Fran Mejía, Francisco Rivero i Jairo Ruiz.
Samuel Garcia (1-2, 10’); Jordi Velardiez (2-3’, 23’); Dani Haro (3-5, 30’); Samuel Garcia (4-6, 34’);

Álex Achutegui (0-1, 1’); Cristian Torres (0-2, 6’); Francisco Sánchez (1-3’, 23’); Cristian Torres (2-4, 23’); Javi Torres (2-5; 25’); Cristian Torres (3-6; 31’); Joselito Sánchez (4-7, 35’).
ordi Velardiez (3’) i Víctor Morillas (11’).

Francisco Sánchez (20’) i Cristian Torres (32’).

La Selecció Catalana Absoluta masculina de futbol platja ha millorat la seva imatge respecte el matí tot i perdre per 3 a 7 contra Andalusia en el segon partit de la jornada al Campionat d’Espanya de futbol platja que s’està disputant a la Playa de la Victoria, a Cadis. La Catalana ha plantat cara a la principal favorita per aixecar la Copa de campions, però els petits detalls l’han acabat passant factura.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per a Catalunya. En el primer minut de joc, Álex Achutegui ha aprofitat un desajust defensiu local per anotar el 0 a 1. Poc després, Cristian Torres ha finalitzat al primer toc una excel·lent jugada col·lectiva andalusa per ampliar diferències. Tanmateix, la Selecció no s’ha arronsat i Samuel Garcia, després de recuperar una pilota en fase de creació del rival, ha retallat distàncies dos minuts abans d’acabar el primer quart.

Al segon període, els amfitrionshan marcat la seva tercera diana mitjançant un penal transformat per Francisco Sánchez. Tot i el cop, la Catalana ha seguit atacant i Jordi Velardiez, de falta, ha tornat a col·locar la Selecció a un gol d’empatar el matx. No obstant això, segons més tard, Andalusia ha tornat a posar terra per mig amb un sensacional gol de xilena de Cristian Torres.

En el tercer i definitiu quart, Andalusia semblava sentenciar el partit amb el seu cinquè gol, obra de Javi Torres de cap, però Dani Haro, amb una magnífica xilena, ha anotat el 3 a 5 per evitar que Andalusia marxés encara més en el marcador. Quan millor estava jugant la Selecció, ha arribat un nou d’Andalusia a través d’una xilena de Cristian Torres. Catalunya ha reaccionat amb orgull i Samuel Garcia, de falta, ha situat el 4 a 6 al lluminós. Quan faltava un minut per al final, Joselito Sánchez, de penal, ha convertit el definitiu 4 a 7.

La Selecció Catalana Absoluta masculina jugarà el tercer partit de la fase de grups demà, a les 12.00 hores, davant Castella La Manxa i en directe a rfef.es.