La Selecció revalida el títol!
Notícies Generals | 18/05/2014
La Selecció Catalana sub 12 masculina ha guanyat, per segon any consecutiu, el Campionat d'Espanya. A la final, ha vençut per 3 gols a 0 a Aragó.

FINAL CATALUNYA 3 - 0 ARAGÓ

Alineacions:

Catalunya: Ramon  Vila, Òscar Carrasco, Iván Julián, Aschalew Sanmartí, Xavier Priego, Bilal Ait Mekideche, Moriba Kourouma i Pablo Moreno. També han jugat; Iker Piedra, Lucas Pariente, Roberto Navarro, Jordi Escobar, Lluís Recasens i  Marc Domènech.

Aragó: David Montorio, David Mata, Gratian Valentín, Ignacio Garcia, Juan Sebastián, Borislav Ivailov, Adrián Garrido, Adrián Alejandre. També han jugat: Iker Rebollo, Pablo Pallarés, Unai Jodar, Alberto Vaquero, David Martínez i Marvin  Kombe.

Gols: 1 – 0 Pablo (17'), 2 – 0 Roberto (23'), 3 – 0 Jordi (25')

Crònica:

La Selecció Catalana, dirigida per Xavier Ferragut, ha revalidat el títol de Campiona d'Espanya avui, davant d'Aragó. Des del primer minut, els catalans han tingut ben clar que volien guanyar la final i, només saltar al terreny de joc, ja han avisat amb dos xuts seguits de  Pablo i de Moriba que el porter aragonès ha aturat.

Les arribades a la porteria contrària no han cessat en cap moment i, al minut 17, Aschalew ha centrat una pilota des de la zona de córner que Pablo ha col·locat des de l'àrea petita per fer l'1 a 0. Els aragonesos han xutat a porteria en una ocasió, però Ramon no ha tingut problemes per evitar el gol de l'empat.

A la represa, Jordi ha centrat una pilota que, després de diversos intents, ha acabat ficant dins la porteria Roberto. I amb només dos minuts de diferència, la combinació Roberto – Jordi ha donat un fruit més. Aquest cop ha estat Roberto qui ha assistit a Jordi, que ha sentenciat el partit marcant el darrer gol. Amb el 3 a 0 al marcador, els aragonesos han creat un parell de situacions de perill però Iker ha pogut refusar les pilotes i mantenir la porteria catalana a 0.

Els catalans han seguit pressionant i controlant el partit fins el final. En el darrer minut, Moriba ha estat a punt de marcar el quart, però el porter d'Aragó ha sortit molt bé i ha evitat que  Catalunya encara ampliés més les distàncies al marcador.

Amb el resultat de 3 a 0, la Catalana s'ha proclamat Campiona d'Espanya.

SEMIFINAL CATALUNYA 3 - 0 VALÈNCIA:

Catalunya: Ramon  Vila, Òscar Carrasco, Lucas Pariente, Aschalew Sanmartí, Xavier Priego, Bilal Ait Mekideche, Moriba Kourouma i Pablo Moreno. També han jugat; Iker Piedra, Iván Julián, Roberto Navarro, Jordi Escobar, Lluís Recasens i  Marc Domènech.

Castella la Manxa: Álvaro González, Pablo Olivares, David Nieto, Pedro Carrasco, Guillermo Jiménez, Jesus Santos, Santiago Martínez i Mario Mañas. També han jugat: Héctor Sánchez, Alejandro García, Daniel López, José María Ruiz, Miguel Baquero i Sergio Rodríguez.

Gols: 1 – 0, Jordi Escobar (12'), 2 – 0 Pablo Moreno (28'), 3 – 0 Pablo Moreno (40')

Crònica:

La Selecció dirigida per Xavier  Ferragut ha disputat un gran partit davant València a la semifinal del Campionat d'Espanya, amb un resultat final de 3 gols a 0 que han atorgat la classificació a  Catalunya.

Els primers minuts del partit han estat més complicats, ja que a Catalunya li ha costat dominar la pilota i tenir un control més clar del partit. Poc a poc, però, els catalans s'han anat adaptant i, al minut 12, Jordi ha marcat el primer gol, després d'una assistència de Pablo. A partir d'aquest moment els Catalans han estat els amos del partit, donant el ritme i pressionant contínuament. Durant la primera part, Jordi ha tingut dues oportunitats molt clares, una d'elles ha acabat al pal i l'altra l'ha aturat el porter valencià.

A la segona part, una altra vegada la combinació entre Pablo i Jordi ha estat vital per marcar el segon gol. Aquest ha arribat quan Jordi, que ha esquivat la defensa valenciana al seu camp, ha assistit a  Pablo que sol davant el porter ha col·locat la pilota per fer el 2 a 0.

La Selecció Catalana ha jugat a l'atac i ha controlat molt bé les línies defensives, fent que la porteria catalana gairebé no corregués perill. En el darrer minut del partit, Marc Domènech ha assistit a Pablo perquè aquest pogués marcar el tercer i definitiu gol de la semifinal.

Amb aquest resultat i aquest gran partit, els catalans s'han classificat per disputar la final del Campionat d'Espanya, que s'està jugant a Arrigorriaga (Biscaia),