La Selecció Sènior perd un partit molt físic amb Melilla
Notícies Generals | 14/07/2017
Catalunya ha sortit derrotada del segon partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya masculí de futbol plata per 7 gols a 3 davant Melilla, un dels favorits de la competició.

CATALUNYA, 3: Elliot Mounoud, Miguel Fuentes, Eduard Suárez, Carlos Millán, Llorenç Gómez, Cristian Martínez, Fèlix Casalod, Víctor Morillas, Dani Haro, Manel Martínez, José Antonio Quesada i Raúl Blanco.

MELILLA, 7: Jesús Avellaneda, Reduan Driss, Antonio José Mayor, Fernando Guisado, Francisco José Cintas, Daniel Pajón, Francisco Javier Boubkouk, Mario Soria, José Cristóbal Medina, Abdelrrahim Omar, José Enrique Rodríguez i Mizzian El Kaychouchi.

Gols: Reduan Driss (0-1, 4’); Llorenç Gómez (1-1, 7’); José Enrique Rodríguez (1-2, 8’); Daniel Pajón (1-3, 16’); Cristian Martínez (2-3, 18’); Antonio José Mayor (2-4, 20’); Francisco José Cintas (2-5, 24’); Fernando Guisado (2-6, 25’); Edu Suárez (3-6, 31’); Francisco Javier Boubkouk (3-7, 32’).

Targetes grogues: Fèlix Casalod (8’), Fernando Guisado (11’).

La Selecció Catalana Sènior de futbol platja ha plantat cara a una de les favorites de la competició, Melilla, qui té a les seves files nombrosos jugadors de la Selecció Absoluta espanyola. En un xut matiner des de mig camp, Reduan Driss ha obert el marcador. Set minuts més tard, Llorenç Gómez ha empatat amb un potent xut des de la frontal de l’àrea de Catalunya, que primer ha tocat el pal i després ha acabat al fons de la xarxa. La primera part ha estat força igualada i s’ha decidit per petits detall, com ara un penal en contra que ha estat molt protestat. José Enrique Rodríguez ha estat l’autor del gol.

La mínima diferència en el marcador s’ha mantingut poc temps, ja que quatre minuts després d’iniciar-se la segona part, Daniel Pajón ha marcat l’1-3 en un xut llunyà de volea. Dos minuts més tard, Cristian Martínez, de cap, ha rematat al segon pal en una bona passada d’un servei de banda d’Edu Suárez. Quan semblava que Catalunya podria tornar a igualar el duel, Antonio José Mayor ha ampliat el resultat just després de la sacada inicial de mig camp. Tot i que Cristian Martínez ha gaudit d’una bona ocasió en estavellar la pilota al pal, la superioritat física de Melilla s’ha fet evident en les lluites cos a cos, guanyant la posició als jugadors catalans. Francisco José Cintas ha marcat el 2-5 a dotze segons per al descans.

Fernando Guisado ha tret profit d’una mala passada des de porteria al primer minut del tercer i últim temps i ha desmoralitzat una mica els jugadors de Diego Blanco. La Selecció ho ha lluitat, però la remuntada s’ha presentat difícil davant un equip que han fet gala del seu poder físic. Una gran passada del porter Elliot Mounoud cap a Edu Suárez ha servit per veure una bonica volea que ha enviat al segon pal per fer el tercer de Catalunya. El resultat l’ha tancat Francisco Javier Boubkouk en la sacada de mig camp posterior al gol català.

La Selecció Catalana Sènior jugarà el tercer partit de la fase de grups dissabte a les 12.00 hores davant Castella La Manxa. El partit es podrà veure en streaming en aquesta pàgina web.