La sub 14 s’imposa a les Illes Canàries i es classifica per a les semifinals
Seleccions | 18/06/2022
La Selecció Catalana sub 14 masculina derrota un combatiu bloc canari per 0 a 2 gràcies a un sensacional tram final de partit amb gols d’Òscar Gistau i Pedro Rodríguez.

ILLES CANÀRIES
0 - 2
Iker Báez, Fernando Cruz, Leo Saavedra, Ricardo Falla, Carlos de la Fe, Hugo Carrasco, Pablo Santana, Aziel Chinea, Raúl Gutiérrez, José Suárez i Rayco Kassen. També han jugat: Oliver Trujillo, Aruan Hernández, Enaitz Hernández, Carlos Vargas i Jorge Cruz.
Axel Barberà, Cristian Grant, Joan Gómez, Madou Murcia, Pedro Rodríguez, Babacar Welle, Guille Fernández, Nil Vicens, Abdou Kemo, Aleix Marine i Pol Mancheño. També han jugat: Samuel Puyo, Òscar Gistau, Dídac Ferrer i Moha Touray.

Òscar Gistau (0-1, 63’); Pedro Rodríguez (0-2, 69’).
Raúl Gutiérrez (17’); Rayco Kassen (30’); Pablo Santana (72’).

Pedro Rodríguez (45’); Guille Fernández (60’).

La Selecció Catalana sub 14 masculina ha doblegat per 0 a 2 les Illes Canàries en el segon partit de la Fase Or del Campionat d’Espanya, en un duel disputat al Municipal A Seca Poio de Pontevedra. Amb aquesta victòria, els de Jordi Jiménez han obtingut el bitllet per jugar les semifinals. La Catalana ha sabut patir contra un intens rival que ha aconseguit frenar els seus atacs durant bona part del xoc. Els gols en el tram final d’Òscar Gistau i Pedro Rodríguez han certificat tres punts d’or.

Valenta, decidida i a l’atac. Així ha sortit Catalunya davant les Illes Canàries en els primers instants de l’encontre. Fruit d’aquesta intensa pressió, Guille Fernández ha recuperat una pilota a la zona de creació rival, però el seu tir l’ha desviat a córner un defensor. Quan s’havien jugat 20 minuts, l’àrbitre ha anul·lat un gol d’Abdou Kemo per fora de joc. La Selecció, dominant el partit a través de la possessió del cuir, ha seguit trepitjant l’àrea rival amb freqüència. Quan faltaven cinc minuts per al descans, Nil Vicens ha rematat de cap per sobre el travesser. Per la seva banda, Canàries només ha generat perill en algun contraatac aïllat.

A la represa, la Selecció ha posat una marxa més i ha tancat el conjunt canari en el seu propi camp. Quan només s’havien jugat quatre minuts, Guille Fernández ha acaronat el 0 a 1 amb un tir que ha sortit fregant el pal. Després de diverses aproximacions perilloses sense concretar, Òscar Gistau, al 63’, ha trencat el mur defensiu canari amb un tir creuat ajustat a la base del pal. Els insulars han disposat d’alguna oportunitat en accions d’estratègia, però la Catalana s’ha mostrat infranquejable. Quan faltaven tres minuts per al final, Pedro Rodríguez ha sentenciat el partit amb un sensacional xut que ha entrat per l’escaire.

Catalunya jugarà el tercer partit d’aquesta Fase Or del Campionat d’Espanya demà, diumenge 19 de juny, a les 10.00 hores davant Madrid, en directe a rfef.es.