La sub 16 femenina agafa bones sensacions al Narcís Sala
Notícies Generals | 11/11/2016
La Selecció Catalana sub 16 femenina guanya 0 a 5 el Sant Andreu en el primer partit de preparació per la primera fase del Campionat d’Espanya del desembre.

Castelldefels viurà la primera fase del Campionat d’Espanya sub 16 i sub 18 femení a mitjans de desembre. Tot i que encara queda poc més d’un mes, la sub 16 femenina ja ha iniciat els partits amistosos per anar veient jugadores i per provar diferents sistemes de joc. Així doncs, les noies dirigides per Natàlia Arroyo han golejat el Sant Andreu per 0-5 en el que ha destacat el domini de la Catalana. La Selecció ha començat portant el pes, tenint la possessió de la pilota i generant ocasions des del principi. El primer gol s’ha vist aviat, al minut 4, amb un remat de Clàudia Pina dins l’àrea després d’un córner. Tot i l’avantatge, les jugadores no han baixat la intensitat en cap moment. Al minut 12, Pina, de nou, ha ampliat l’avantatge gràcies a les bones accions d’Ainhoa Marín i Bruna Vilamala.

En el primer temps s’ha pogut observar una superioritat clara de la Selecció Catalana, que ha sortit a per totes per demostrar l’alt nivell que hi ha en aquest conjunt. Al 31’, Pina ha tornat a mostrar la seva capacitat golejadora amb el cap al marcar el 0-3 en un altre córner. Després d’aquest hat-trick, el protagonisme se l’ha endut Aida Esteve marcant dos gols més.

A la segona part, el Sant Andreu ha intentat avançar línies i el partit s’ha igualat una mica. De totes maneres, la sub 16 no s’ha deixat acoquinar i ha sortit molt forta per seguir conservant el control. D’aquesta manera, s’ha vist el quart gol amb un potent xut d’Aida Esteve (43’). La mateixa jugadora ha estat l’autora de l’últim gol, al minut 68. Tot i l’ampli resultat, la Selecció ha continuat buscant porteria i ha generat més ocasions clares.

El proper dimarts 15 de novembre, la sub 16 femenina realitzarà un altre entrenament. De moment, Natàlia Arroyo ha explicat que “hem tingut bones sensacions, les jugadores han tingut una bona actitud i hi han posat intensitat. Tanmateix, acabem de començar i per això encara s’han de corregir coses”.