La sub 16 femenina goleja l’Atlètic Prat
Notícies Generals | 10/12/2015
La Selecció Catalana sub 16 femenina guanya per 6 a 1 a l’Atlètic Prat en un partit amistós d’entrenament per preparar el proper Campionat d’Espanya.

Victòria per 6 gols a 1 davant un Atlètic Prat molt seriós defensivament. Tot i que al quart d’hora de joc Maria Molina ha hagut d’abandonar el camp, pocs minuts abans Clàudia Pina ja havia inaugurat el marcador. La sub 16 ha tingut el control de la pilota i ha dominat, però les ocasions fallades han donat ales al Prat, que ha tret profit d’un córner per empatar al tram final del primer temps. La resposta de la catalana, però, ha estat immediata. Anna Bernadí s’ha plantat sola davant de la portera per fer el 2-1 amb què s’ha arribat al descans.

A la represa, la selecció ha accelerat una mica el ritme i l’Atlètic Prat ha perdut l’ordre defensiu que l’havia mantingut viu al primer temps. Sense crear cap ocasió, les locals ha viscut arraconades al seu camp i han vist com Clàudia Pina feia el 3-1 ben entrada la segona meitat. La falta de punteria ha endarrerit la sentència definitiva, que s’ha certificat en els últims minuts amb gols consecutius d’Ainhoa Marín, Ariadna Sánchez i Clàudia Pina, autora d’un hat-trick.

El proper cap de setmana 19 i 20 de desembre la sub 16 femenina viatjarà a Castelló per disputar la primera fase del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

El Club Atlètic Prat va voler agrair la visita de la Selecció fent entrega d’una placa al president de la FCF, Andreu Subies; i a la directiva i delegada de la FCF al Baix Llogregat, Paquita Linares. L’entrega la va realitzar el president del club, Francisco Centelles; juntament amb l’alcalde del Prat, Lluís Tejedor; i el regidor d’esports, Pedro Pérez. A més, el club els va donar tot el suport i ànims per la primera fase del campionat estatal.