La sub 16 supera a Madrid
Notícies Generals | 15/03/2013
Catalunya ha guanyat els 3 primers punts de la 2a fase del Campionat d'Espanya sub 16 masculí, després de guanyar per 3 gols a 1 a Madrid.

Alineacions:

Catalunya:  Jesús Ruíz, Ferran Sarsanedas, Sergi Canós (Josimar A. Quintero, 58'), Ayoub Abou-Oulam (Carles Pérez, 58'), Pablo Maffeo, Lluís López,  Víctor Campuzano (Sergi Moreno, 64'), Álex Carbonell, Óscar Melero, Marc Álvarez, Enrique Garcia (Cesar Mont, 77').
Madrid: Javier Ruiz, Ivan Amores (Mario Izquierdo, 72'), Sergio Akieme, Antonio Montoro, Isidoro Carrasco, Juan Moreno, Miguel García, Luís Perea (Javier Pérez, 61'), Borja Mayoral (Ignacio Heras, 61'), Jesús Manuel Cadenilla, Juan Gabriel Serrano (Jonathan Montiel, 41').

Gols:  1-0 Víctor Campuzano (25'), 2-0 Sergi Canós (29'), 3-0 Lluís López (44'), 3-1 Miguel García (64).

Targetes Grogues:

Catalunya:Álex Carbonell (65')
Madrid: Luís Perea (23'), Ignacio Heras (70'), Isidoro Carrasco (79')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre:  Sr. Roger SALES FONT
Assistents: Sr. Adrià DE LA FUENTE DOMINGO i Sr. Guillem MENSA MONCUNILL
4rt àrbitre: Sr. Edgar CARMONA MARTÍNEZ

Crònica:

Catalunya ha guanyat els 3 primers punts de la 2a fase del Campionat d'Espanya sub 16 masculí, després de guanyat per 3 gols a 1 a Madrid.

La Selecció de Catalunya s'ha mostrat superior des dels primers minuts del partit davant d'una competitiva Selecció madrilenya que tot i venir de la primera fase sense haver puntuat, s'ha mostrat com un rival força perillós.

L'equip de Salvador Cambray ha dominat la possessió de la pilota i ha arribat amb perill a la porteria defensada per Javier Ruiz. Arrel d'això ha arribat el primer gol, de Víctor Campuzano, amb un xut creuat amb la cama esquerra.

Quatre minuts més tard, Sergi Canós, un dels jugadors catalans més incisius, ha marcat el segon amb un bon xut des de la frontal, després d'una bona combinació ofensiva. Així doncs, s'ha arribat al descans amb avantatge català.

A la represa, Catalunya gairebé ha sentenciat el partit amb un gol de Lluís López de cap, al minut 44. A partir d'aquest moment, el joc ha estat prou disputat, amb algunes oportunitats a ambdues àrees. Madrid ha pogut escurçar una mica les distàncies amb el seu únic gol, que ha arribat al minut 64.

Catalunya ha deixat escapar una gran oportunitat quan el porter madrileny ha aturat un penal a Sergi Moreno al minut 75 del partit.

Així doncs, Catalunya s'ha endut els tres primers punts en joc de la 2a Fase del Campionat d'Espanya. Diumenge, la Selecció sub 16 s'enfrontarà contra Extremadura.