La sub 17 arrenca amb un triomf convincent contra el Sant Cugat FC
Futbol Femení | 14/12/2021
La Selecció Catalana sub 17 femenina s’estrena amb una victòria treballada per 2 a 0 contra un combatiu rival en un duel on s’ha mostrat superior.
Sub 17 femenina
2 - 0
SANT CUGAT FUTBOL CLUB
Neus Barron, Ariadna Domènech, Marta Marruecos, Adriana Ranera, Maria Llorella, Laia Martret, Aina Rueda, Nora Fernández, Abril Rodrigo, Renata Cavilli i Marta Fernández. També han jugat: Patricia Pérez, Judith Berenguer, Magalí Capdevila, Paula Sánchez i Raquel Capdevila.
Tamara Martín, Elisabet Romero, Elena Monsonis, Cristina Padilla, Lídia Rubio, Mart Tomás, Carlota Rodríguez, Sara Zauner, Berta Ruano, Rachele Sartirani i Anna Cristina Navarro. També han jugat: Iria Sallent, Erica Ginesta, Cristina Pinos, Judit Domene i Anna Cristina Navarro.
Paula Sánchez (1-0, 42’); Magalí Capdevila (2-0, 79’).

Cristina Padilla (79’).
TARGETES VERMELLES

Tamara Martín (79’).
Desiree Zambrano Tirado (àrbitra principal); Sergi Freixanet Fusté i Joel Morillo Ortega (àrbitres assistents).

Victòria merescuda de la Selecció Catalana sub 17 femenina en el seu primer partit amistós de la temporada davant el Sant Cugat FC, de Juvenil Femení, al Complex Esportiu Olímpia de Sabadell. Les jugadores d’Edu Castillo han mostrat una versió efectiva en atac i sòlida quan tocava defensar. Després d’un primer temps anivellat, Catalunya ha posat una marxa més a la represa i s’ha endut la victòria gràcies a les dianes de Paula Sánchez i Magalí Capdevila davant un rival que ha acabat amb una futbolista menys.

Catalunya ha saltat a la gespa amb les idees clares, pressionant a prop de l'àrea rival i fent circular la pilota amb rapidesa i precisió. Per la seva banda, el Sant Cugat FC s’ha defensat amb solvència i ha buscat generar perill al contraatac. La primera arribada perillosa de la sub 17 ha estat un tir lleugerament desviat de Renata Cavilli al quart d'hora de joc. Poc després, Nora Fernández ha acaronat l’1 a 0, però la portera vallesana Tamara Martín ha desviat el seu xut a córner en una sensacional aturada. Abans del descans, l’equip de Sant Cugat ha intentat incomodar sense èxit a una defensa catalana molt segura i expeditiva.

A la represa, la sub 17 ha posat una marxa més i ha tancat el Sant Cugat FC al seu propi camp amb constants atacs. D’aquesta manera, fruit de la insistència, Paula Sánchez, al minut 42, ha aprofitat una indecisió de les defensores rivals per inaugurar el marcador. Lluny de relaxar-se, Catalunya ha seguit assetjant la porteria adversària a través d’un joc associatiu generant superioritat numèrica al mig del camp. En els darrers compassos, Magalí Capdevila ha sentenciat el partit anotant el definitiu 2 a 0, i el Sant Cugat FC s’ha quedat amb 10 jugadores per l’expulsió per doble amonestació de la portera Tamara Martín.