La sub 18 femenina es posa a prova amb el primer equip de l’Espanyol
Notícies Generals | 08/04/2016
La Selecció Catalana sub 18 femenina s’enfrontarà a Navarra a la fase final del Campionat d’Espanya i per anar preparant la semifinal, la Selecció ha disputat un amistós davant el primer equip de l’Espanyol femení, amb derrota de la catalana per 1-0.

La sub 18 femenina sabia que no tenia un rival fàcil al davant, ja que el Femení A del RCD Espanyol competeix a la Primera Divisió Nacional, la màxima categoria femenina. Per això, el guió inicial de la primera part s’ha complert i les blanc-i-blaves han dominat el partit. Catalunya ha hagut de treballar de valent per aconseguir tres córners i, en un d’ells, Teresa Morató ha tingut l’única ocasió clara. Per la seva banda, l’Espanyol sí que ha tingut més oportunitats per marcar. Glòria Pelegrí ha tingut dues bones ocasions, però la portera Gemma Font les ha pogut aturar.

Cinc minuts després d’iniciar el segon temps ha arribar el gol de l’Espanyol, l'únic de tot el partit, en una passada llarga, obra de Paloma Fernández (1-0). En aquest segon període Catalunya ha pogut gaudir de més possessió de pilota i inclús Irina Uribe ha disposat de dues bones ocasions per marcar, però la pilota no ha acabat entrant. En la segona part el partit s’ha igualat i això ha servit a la Selecció per acabar de provar altres jugades no habituals aprofitant que faltaven les internacionals, les quals estan disputant la fase prèvia de l’Europeu 2017 a Dinamarca amb la Selecció Espanyola sub 19.