La sub 18 femenina goleja en l’últim partit de preparació
Notícies Generals | 02/12/2016
Les jugadores de la Selecció Catalana sub 18 femenina han guanyat 0-6 el Sant Gabriel en el que ha estat l’últim partit amistós abans d’afrontar la primera fase del Campionat d’Espanya.

Les futbolistes dirigides per Lluís Cortés han demostrat, una vegada més, el potencial que tenen. I és que la sub 18 femenina ha guanyat amb contundència un molt bon equip com és el CD Sant Gabriel. Tot i el resultat, en els primers vint minuts de joc, a la Catalana li ha costat entrar en el partit perquè les de Sant Adrià del Besós han pressionat molt a dalt. Tanmateix, la dinàmica del partit ha canviat quan, al minut 18, Paula Fernández ha marcat el primer gol.

Amb un lleu avantatge en el marcador, la Selecció ha començat a rutllar i a crear bones jugades de combinació fins que Maria Llompart ha marcat el segon (28’). Amb el 0-2 s’ha arribat al descans i amb bones sensacions. A la represa, Anna Armengol s’ha marcat un gol en pròpia porta (48’). La superioritat ha estat molt clara i la sub 18 ha sabut jugar tocant i tocant, i creant bones transicions.

Laura Galceran al minut 51’, Maria Benedicto (58’), i Ariadna Llivina al final del duel (81’) han estat les altres golejadores.

En els dos partits amistosos que ha disputat aquesta Selecció ha obtingut dues victòries. D’aquesta manera, agafa confiança per encarar amb garanties la primera fase del Campionat d’Espanya, que es durà a terme a Castelldefels del 15 al 18 de desembre.