La Sub 18 lluita i venç a Andalusia per 2 gols a 1
Notícies Generals | 28/12/2012
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha aconseguit els primers tres punts del Campionat d'Espanya després de guanyar a la Selecció andalusa

Alineacions:

Andalusia:

José A. Delgado, Antonio Díaz (Alberto Barrero, 46'), Diego González, Antonio Marín, Víctor Ruíz, Francisco Sánchez, Samuel Castillejo (Francisco Vela, 61'), Antonio Cotan, Hichan Khaloua, Marco Rosa (Carlos Fernández, 70'), Ignacio Abeledo (Daniel Morera, 75').

Catalunya:

Álex Cobo, Jhonattan Vinasco (Maximiliano A. Rosales, 46'), Xavier Quintilla, Óscar Torre (Simon Colina, 85'), Adama Traore, José M. Fernández, Sekou Gassama, Enric Sánchez (Carles Soria, 69'), Pau López, Elonor Godswill, Iván Salvador (Eric Garcia, 53').

Equip Arbitral:

Àrbitre: Antonio S. ARIAS PADILLA

Assistents: Fernando CLAVIJO GIL i Adrián CABELLO FERNÁNDEZ

4rt Àrbitre: Diego VALLE CARMONA

Gols: 0-1 Sekou Gassama (50'), 0-2 Carles Soria (77'), 1-2 Daniel Morera (85')

Targetes grogues:

Andalusia: Antonio Díaz, Víctor Ruíz, Marco Rosa.

Catalunya:  Ivan Salvador, Òscar Torre, Sekou Gassama, Xavier Quintilla, Maximiliano A. Rosales.

Crònica:

Catalunya ha vençut per 2 gols a 1 a la Selecció andalusa en el primer partit del Campionat d'Espanya sub 18 masculí que s'ha disputat avui Alhaurín de la Torre (Màlaga).

El partit ha estat disputat en tot moment entre ambdues seleccions. Durant la primera part han estat els jugadors de Pablo Sanz qui han dominat el partit arribant més vegades a l'àrea contrària, però els andalusos no s'han intimidat en cap moment i han generat alguna ocasió de perill davant la porteria d'Àlex Cobo. Catalunya ha anat provant repetidament, però no ha estat fins la segona part que ha pogut marcar el primer gol del partit. Sekou Gassama ha fet el 0-1 al marcador amb una rematada després d'una assistència des del lateral.

Durant la represa, la Selecció Andalusa ha pressionat i ha creat moltes ocasions de gol que han estat salvades per la defensa catalana i Àlex Cobo. Tot i així, Catalunya ha tornat a atacar i el 0-2 ha arribat després d'una centrada de Sekou que Carles Soria ha materialitzat en gol amb una rematada de cap.

Els andalusos han escurçat distàncies al marcador quan, després d'una errada de Cobo, Daniel Morera s'ha avançat al porter i ha marcat el 1-2 a cinc minuts pel final del partit.

La Selecció Catalana sub 18 ha lluitat i jugat tots els minuts fins aconseguir la victòria que li permet fer-se amb els 3 primers punts en joc de la competició.