La sub 18 remunta i aconsegueix els tres punts
Notícies Generals | 17/03/2013
La Selecció Catalana sub 18 ha guanyat a Extremadura per 3 gols a 1 en el darrer partit de la 2a fase del Campionat d'Espanya sub 18. La Selecció ha hagut de remuntar el partit per sumar els 3 punts.

Alineacions:

Catalunya:David P. Oliveros, Elohor Godswill, Alberto Merino, Carles Soria (Sekou Gassama, 71'), Pau López (Jordi Oribe, 60'), Zacharie Lionel Enghene (José M Fernández, 81'), Jonathan Toledo, Ivan Salvador, Genís Montoliu, Sergio Iglesias (Miquel Poveda, 46'), Óscar Torre.

Extremadura: Héctor Riolobos, Ismael Perera (Waldo Rubio, 82'), Pedro Luís Barrera, José María Díez, Diego Díaz (Javier López, 56'), Óscar Paule, Onnais Morales, Óscar Núñez, Kevin Cortés, Félix Manuel Ledesma (Moisés Valencia, 46'), Miguel Ángel Rubio (Jesús Marabe, 46').

Gols: 0-1 Onnais Morales (27'), 1-1 Ivan Salvador (35'), 2-1 Jonathan Toledo (52'), 3-1 Elohor Godswill (88')

Targetes Grogues:

Catalunya:Alberto Merino (27'), Pau López (49')

Extremadura:Félix Manuel Ledesma (33'), José María Díez (44'), Moisés Valencia (47'), Pedro Luís Barrera (52'), Onnais Morales (86')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Sr. Gustavo REBOLLO LÓPEZ
Assistents: Sr. Miquel ADROLLER GARCÍA i Sr. Guillem PARERA GASPAR
4rt àrbitre: Sr. Rafael DE SAN NICOLÁS GARCÍA

Crònica:

Catalunya s'ha endut la victòria a l'últim partit de la segona fase del Campionat d'Espanya sub 18. La Selecció, que ha dominat el partit, ha hagut de remuntar el partit per acabar sumant els 3 punts.

La selecció extremenya s'ha avançat al marcador al minut 27 quan Onnais Morales ha enviat a la xarxa un xut de falta directa. El conjunt català, que havia disposat de diverses ocasions durant la primera mitja hora de partit, ha reaccionat amb un espectacular gol d'Ivan Salvador al minut 35. El porter extremeny, Héctor Riolobos, no ha pogut aturar la canonada que el català ha enviat des de gairebé la línia de tres quarts de camp. Al descans, el resultat era d'empat a 1.

A la segona part, la Selecció s'ha avançat ràpidament amb un gol de Jonathan Toledo després d'una jugada per l'esquerra i una assistència que el jugador blanc-i-blau ha rematat a la xarxa. La Selecció ha seguit dominant el partit però no ha pogut sentenciar fins el minut 88, amb un gol de Godswill que ha entrat a porteria després de picar al pal.

S'haurà d'esperar que finalitzi la jornada d'avui per tal de saber quins són els resultats dels altres grups i si la sub 18 catalana es classifica per la fase final del Campionat.