La temporada 2013-2014, consolidació del futbol sala català
FS Notícies | 27/08/2013
La competició de lliga de la LCFS de la FCF ha tingut un important augment en el número d'inscripcions; un total de 95 equips més que la temporada anterior.
La temporada 2013-2014, consolidació del futbol sala català

 


 


Un cop tancat el termini d'inscripció en les competicions de Lliga de Futbol Sala per la temporada 2013-2014, a continuació es mostren les xifres dels equips que participaran en les competicions de lliga que organitza la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol:


Aquestes xifres ens deixen un augment de 95 equips inscrits en les competicions de futbol sala per la temporada 2013-2014, respecte a l'anterior.


 


Valorant els 2 anys de projecte de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la FCF, s'ha comprovat que aquest augment és fruit de la bona tasca, serietat, rigor i professionalitat en que s'està treballant. A més, la intenció és continuar millorant la gestió per poder oferir un millor servei als nostres clubs, tenint com a objectiu el proporcionar transparència esportiva.


 


El futbol sala ha aconseguit en els darrers 2 anys disposar d'una gran autonomia de gestió, afegint la millora d'informació i comunicació de la web de la FCF i la intranet federativa. Remarcar, especialment, la millora en la cobertura sanitària de la mutualitat de futbolistes, ja que la salut és fonamental.


 


Amb el projecte del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, juntament amb el del Comitè Tècnic d'Entrenadors de Futbol Sala, es dota de les estructures necessàries per millorar i garantir la formació d'ambdós Comitès Tècnics, on es vol aconseguir major equilibri i solvència en la competició.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.