La UE Olot és el segon semifinalista del Torneig d’Històrics
Notícies Generals | 31/07/2024
Els olotins han golejat el Tona (4-0) i superat la UA Horta (2-1). S’enfrontaran en la semifinal a la UE Sant Andreu
Torneig d'Històrics (Xavier Galiana)

La UE Olot ha fet valer el seu paper de favorit i ha guanyat la fase de grups del segon dia de competició del Torneig d’Històrics. Els olotins, debutants a la competició, han guanyat la UE Tona (4-0), un altre conjunt que s’ha estrenat enguany, i la UA Horta (2-1) en què els barcelonins han assolit la xifra de 100 partits disputats als Històrics. Ja està definida la primera semifinal entre el Sant Andreu i l’Olot aquest dissabte (18:00 hores). El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Luis Quiñonero, i el directiu, Pere Alsina, han presenciat en directe els enfrontaments al Municipal del Guinardó aquest dimarts.

UE Tona 0-2 UA Horta

Els hortencs han donat la sorpresa de la jornada. L’Horta, que competeix a Lliga Elit, ha guanyat el Tona, de Tercera Federació, una categoria per sobre. El primer a assetjar un cop han estat els barcelonins amb el gol de Ricky Vidal. El conjunt dirigit per Ricard Farrés ha reaccionat, fins i tot amb una ocasió que el travesser ha rebutjat. Tot i els bons minuts del Tona, l’Horta ha fet el segon a càrrec de Vilajosana passada la mitja hora de joc per a certificar el triomf en el primer duel de la tarda.

UE Olot 4-0 UE Tona

L’enfrontament entre els dos equips debutants en el Torneig d’Històrics. La UE Olot, de Segona Federació, ha golejat el Tona, tot i que el resultat s’ha decantat pels olotins en els darrers compassos. Marc Mas ha inaugurat ràpidament el marcador, però els de Ricard Farrés s’han refet i fregat l’empat en diversos intents. No han estat afortunats de cara al gol, mentre que l’equip dirigit per Pedro Dólera ha estat molt encertat en l’aspecte ofensiu. Terma, Pau Salvans i de nou Marc Mas han confirmat la golejada pràcticament en el temps afegit.

UE Olot 2-1 UA Horta

En el darrer duel l’Olot li valia la victòria i l’empat per superar la ronda, mentre que l’Horta necessitava tant sí com no la victòria. El guió del partit s’ha trencat quan tan sols en el minut 2, Fabricio ha obert la llauna pels barcelonins. Els olotins, que competeixen dues categories per sobre, han reaccionat ràpidament amb un doblet de Chema Moreno en el minut 15 i 19, el segon des del punt de penal. Amb aquest triomf, els de Pedro Dólera accedeixen a la semifinal on s’enfrontaran a la UE Sant Andreu aquest dissabte (18:00 hores).