La UE Sants obté el bitllet per a la semifinal de l’Històrics
F. Amateur | 03/08/2021
El conjunt del barri de Sants jugarà la semifinal davant el Terrassa FC després de doblegar la UA Horta (1 a 0) i empatar davant el CF Badalona (1 a 1).

Segona jornada apassionant de la 3a edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, que s’està disputant al Municipal del Guinardó, a Barcelona. La UE Sants, contra tot pronòstic, s’ha classificat per a les semifinals del torneig, on s’enfrontarà al Terrassa FC. Els del barri de Sants han empatat a 1 contra el poderós CF Badalona, i han tombat per la mínima la U. At. Horta (1 a 0). Per la seva banda, els badalonins només han pogut empatar contra la U. At. Horta (0 a 0) i han quedat eliminats d’un torneig que han conquerit set ocasions, i al que havien arribat a les quatre darreres finals.

UE SANTS 1-0 U. AT. HORTA

El derbi barceloní entre santsencs i hortencs ha inaugurat la segona jornada de l’Històrics al Municipal del Guinardó. Dos clàssics del torneig que han ofert un partit intens i igualat, que s’ha acabat emportant els verd i blancs en el darrer sospir gràcies a un gol d’Àxel.

Els hortencs, que estrenen projecte amb Adam Fontes al capdavant, ha gaudit de la primera ocasió amb una rematada de Monsó de cap al minut 11 que ha sortit per sobre el travesser, i Guillermo, també de cap a la sortida d’un córner, ha replicat per part del Sants amb una rematada que ha sortit fregant el pal deu minuts més tard.

L’Horta ha pogut avançar-se amb una clara ocasió per Monsó poc abans del descans, però ha estat el Sants qui finalment, en el temps afegit, ha aconseguit el triomf amb un gol d’Àxel, que, després d’una jugada personal, ha definit creuat, imparable per a Romero.

CF BADALONA 0–0 UA HORTA

El segon partit enfrontava al set cop campió de l’Històrics, el Badalona, que aquest temporada militarà a la Segona RFEF, amb els hortencs, de dues categories inferiors. Tot i això, l’Horta ha tingut la primera ocasió amb una rematada al travesser de Jordi López a passada de Bezis quan s'havien disputat 8 minuts.

L’equip de Nacho Alfonso, que s’estrena a la banqueta del Badalona aquesta temporada, ha agafat les regnes del joc i ha posat ritme per dominar el matx, però ha estat insuficient per crear ocasions de perill fins al temps afegit, on Masibo ha salvat un gol cantat en una rematada de corner.

Amb l’empat a zero gols, l’Horta s’acomiadava del torneig amb bones sensacions però sense haver pogut marcar, mentre que el Badalona s’obligava a guanyar en el darrer partit de la jornada al Sants per poder accedir a semifinals.

CF BADALONA 1-1 UE SANTS

Amb l’obligació de guanyar per part del Badalona per tal de jugar les semifinals, s’ha vist un tercer i definitiu partit amb molta emoció, principalment perquè el Sants s’ha avançat aviat en un penal per mans de Valentín, que ha transformat Favio al minut 11.

D’aquest manera, els badalonins necessitaven dos gols per seguir viu en la competició, i ho han buscat de valent. En una excel·lent jugada de Marc Fuster, que ha deixat enrere fins a tres jugadors rivals, ha assistit per Timo que ha creuat la pilota davant la sortida d’Uri, a la mitja hora de joc.El Badalona ho ha intentat fins al darrer moment, però el Sants s’ha defensat amb fermesa i ha impedit qualsevol acció de perill, aconseguint una molt meritòria classificació.

En representació de la Federació Catalana de Futbol, han assistit a la segona jornada de l'Històrics el directiu Rossend Abella; el subdelegat al Barcelonès i president d'honor del torneig, Miquel Carrillo; el subdelegat al Barcelonès Miquel Espert; i el cap del CTAFS, Marcelino Blázquez.

Demà entren en escena el FC Vilafranca, la UE Sant Andreu i el CE Júpiter

Demà dimecres 4 d’agost arriba la tercera jornada de la 35a edició del Torneig d’Històrics. El FC Vilafranca, la UE Sant Andreu i el CE Júpiter es jugaran el passi per accedir a la segona semifinal, amb un nou triangular a partir de les 18.00 hores al Municipal del Guinardó.