La zona alta de 3a Nacional s’estreny
FS Notícies | 25/01/2016
El duel de la part alta del grup 2 de Tercera Divisió Nacional de Futbol Sala entre el CN Sabadell i el FS Gavà, s’ha decantat a favor dels del Baix Llobregat gràcies a l’efectivitat en el tram final del partit.

El FS Gavà s’ha imposat per tres gols a sis al líder, el CN Sabadell, en un duel molt igualat en el que els de ‘Pitu’ han aprofitat el joc de cinc en els minuts finals per decantar el marcador i endur-se tres punts importants que deixen la zona alta de la taula més atapeïda que mai.

CN SABADELL 3 – 6 FS GAVÀ

El matx ha començat molt igualat i amb tots dos equips esperant el rival a mitja pista. En els primers minuts de tempteig, cap dels dos equips volia arriscar i les ocasions han anat arribant poc a poc. Als sis minuts Tamayo ha obert el marcador per als visitants, posant contra les cordes al conjunt local. Lluny de baixar els braços, el Sabadell ha fet un pas endavant i tres minuts després ha fet l’empat per mitjà de Llamas, que ha aprofitat una paret llarga amb un company per posar de nou la igualtat en el marcador. El gol ha donat ales als de Diego Blanco i als 11 minuts, Borrego ha aprofitat una jugada d’estratègia de banda per posar per davant els locals. Amb el 2-1 els vallesans han fet un pas enrere, deixant la iniciativa al Gavà, que també es defensava a mitja pista. En el tram final del primer temps els visitants s’han fet amb el control gairebé absolut del joc i en una mala sortida de pilota dels locals, Toni ha robat i ha cedit cap a Tamayo que ha fet l’empat a dos, amb un xut ras a la base del pal. El partit era molt intens i el Sabadell encara no havia dit la seva última paraula en aquesta primera meitat. Dues ocasions seguides han estat a punt de posar els locals de nou per davant en el marcador abans del descans però el travesser ha repel·lit els dos xuts i s’ha arribat al final dels primers vint minuts amb igualtat.

A la represa els visitants han sortit més endollats i de seguida s’han posat per davant en el marcador. ‘Cape’ ha cedit per Tamayo després d’una bona jugada individual i el rebuig del porter l’ha aprofitat el mateix ‘Cape’ per fer el 2-3. La intensitat seguia present per part de tots dos conjunts i, igual que en la primera meitat, el Sabadell ha reaccionat al gol en contra. Els de Diego Blanco han fet un pas endavant i han començat a generar perill sobre la porteria defensada per Eric. De nou, una jugada d’estratègia des de la banda l’ha aprofitat Pau per fer el 3-3 i situar de nou les taules en el marcador. Quedaven més de deu minuts de partit i tot per decidir. Les ocasions han anat arribant per les dues bandes però el marcador no es movia. A tres minuts pel final, el Gavà ha tret porter-jugador per intentar endur-se els tres punts. Al segon atac de cinc, Gabri ha aprofitat una passada d’Andrés per fer el 3-4. Un minut més tard, i després que el Natació també ho intentés de cinc, una combinació entre ‘Cape’ i Toni l’ha finalitzat aquest últim fent el 3-5. Amb tot pràcticament resolt el partit s’ha embrutat i dos jugadors locals han acabat expulsats. Amb quatre contra dos, el Gavà ha fet el 3-6 definitiu que tancava el partit i donava tres punts importantíssims pels del Baix Llobregat.

Al final del partit, Diego Blanco, entrenador del CN Sabadell, i ‘Pitu’, entrenador del Gavà, han fet balanç del partit.

Gran partit amb molta igualtat

‘Pitu’ remarcava la importància de la victòria: “Sabíem que veníem a la pista del líder i que seria complicat. Hem aconseguit guanyar i retallar distàncies, que era l’objectiu per al partit d’avui. El partit l’ha pogut guanyar qualsevol però per sort s’ha decantat al nostre favor.”

Diego Blanco, per la seva part, anava en la mateixa línia: “Ha estat un gran partit entre els que, per mi, són els dos millors equips de la categoria. El partit s’ha decantat a favor del Gavà però el més just hagués estat un empat.”

'Pitu', entrenador del Gavà

Sensacions dispars

‘Pitu’ ha acabat molt satisfet: “Aquesta victòria ens fa créixer com a equip. Tot el que sigui sumar ens permet seguir en la lluita per la part alta.”

Diego Blanco lamenta les dues ensopegades seguides: “Hem d’intentar que les dues derrotes seguides no afectin l’equip. Ens hem de refer aviat i a base de treball sortir d’aquest petit sotrac”

Diego Blanco, entrenador del CN Sabadell

Objectiu, l’ascens

Tots dos entrenadors han coincidit en l’objectiu de l’equip. Tant Diego Blanco com ‘Pitu’ han comentat que, des de l’inici de temporada, tenen l’ascens entre cella i cella i que lluitaran fins al final per assolir el repte.