L'AE Les Corts goleja el Sant Julià
FS Notícies | 10/11/2015
Al pavelló de l’Illa Diagonal de Barcelona, el passat dissabte 7 de novembre, es va disputar el partit corresponent a la sisena jornada de Divisió d’Honor Infantil entre l’AE Les Corts UBAE i el CE Sant Julià.

Els barcelonins es van imposar clarament als andorrans per sis gols a zero.  Des de l’inici del partit, els locals van tenir el domini del joc i no van tenir excessius problemes per superar un rival que va esperar la seva oportunitat al contraatac, però que gairebé no va poder inquietar la porteria rival.

AE LES CORTS UBAE 6-0 CE SANT JULIÀ

Els locals van sortir decidits a obrir el marcador el més aviat possible i a intentar sentenciar des de l’inici. El domini del joc era total per part dels barcelonins i el Sant Julià esperava pacient a un quart de pista per intentar sorprendre en algun contraatac. Als dos minuts de joc, una jugada individual de Del Rio la va finalitzar Alberto al segon pal. Amb el marcador a favor, els de Miki Andrés van seguir treballant per ampliar l’avantatge, però els costava arribar amb perill sobre la porteria rival. Als onze minuts, Bonillo va filtrar una passada entre línies i Olmedo va superar subtilment el porter andorrà fent el 2-0. L’AE Les Corts va seguir amb la pressió alta, dificultant la sortida de pilota del Sant Julià i, cinc minuts més tard, i després d’una nova combinació col·lectiva, Albert es va quedar sol davant el porter, el va regatejar i va fer pujar el 3-0 al marcador. En els últims minuts els locals van baixar a defensar a mitja pista, cedint una mica la iniciativa als visitants. Amb el 3-0 es va arribar al descans.

A la represa, la tònica va ser la mateixa que al primer temps. Els de Miki Andrés van seguir a mitja pista i els d’Ivan Pereira van intentar fer un pas endavant augmentant la pressió, però als dos minuts es van trobar amb un altre gol en contra, obra novament d’Alberto. El 4-0 va fer mal als visitants que, tres minuts després, van veure com se’ls escapava definitivament el partit en dues jugades pràcticament consecutives. De nou una jugada de Del Rio va permetre Alex fer el 5-0 i Olmedo va tancar el marcador amb un xut exterior després d’un córner. Les pressió andorrana no sorgia efecte i van tornar a un quart de pista. En l’últim tram del partit els locals van baixar la intensitat i el Sant Julià ho va aprofitar per tenir la pilota i inquietar una mica més la porteria rival, però el marcador no es va moure.

Abans del partit, l’entrenador barceloní, Miki Andrés, i l’andorrà, Ivan Pereira, van fer una valoració d’aquest inici de temporada i del moment actual del seu equip.

L’inici de temporada

Miki Andrés s’esperava un inici de temporada com el que han tingut: “el calendari era prou assequible com per aconseguir bons resultats i així ha estat”. L’entrenador català també va declarar que “l’objectiu des de l’inici és lluitar pel títol, ja que tenim una plantilla pensada per intentar guanyar la lliga o si més no, competir-la fins al final, però després veurem el dia a dia el que et porta”.

Ivan Pereira, per la seva banda, no esperava tenir tantes dificultats a casa, però està satisfet amb els resultats a l’inici de temporada. “Els resultats són ajustats i estem veient que cada rival serà complicat, del primer a l’últim. L’objectiu és estar el més amunt possible”, va comentar el tècnic.

Sobre el partit

Miki Andrés afrontava el partit conscient que el Sant Julià es tancaria al darrere. “Si dominem el joc des de l’inici, aconseguim obrir el marcador ràpid i obtenim un avantatge clar, el partit serà similar als que hem tingut fins ara”, explicava Andrés.

Pereira era molt conscient de la dificultat del rival. “Som conscients de tota la base i la feina que fan, però venim amb ànims de guanyar i, si no pot ser, almenys dificultar-los les coses”, deia l’entrenador.

En clau de club

Els andorrans han de viatjar contínuament per disputar els seus partits i el seu entrenador afirma que l’equip ho nota: “els viatges es fan durs. A vegades viatgem amb dos equips més i encara es fan més llargs i això després es nota a la pista”.

Pel que fa a l’AE Les Corts UBAE i el seu bon treball de base, Miki Andrés creu que hi ha dos punts clau: “la inclusió de la categoria benjamí des de fa tres anys, juntament amb l’àmplia base en categoria escolar ens permet veure molts partits durant el cap de setmana i captar talents. La feina del dia a dia i els bons resultats fan que cada vegada hi hagi més jugadors que estiguin interessats en venir”.