Les entrades per la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina amb caràcter solidari
Notícies Generals | 16/02/2024
Aquest dilluns, 19 de febrer, s'obre el procés de venda d'entrades amb un període d'exclusivitat per als socis i futbol base de la UE Olot.
Les entrades per la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina amb caràcter solidari

Venda d’entrades per fases. La final de la Copa Catalunya Absoluta masculina 2024 que tindrà lloc el proper 20 de març de 2024, a l’Estadi Municipal d’Olot, entre la UE Olot i el FC Andorra, obra, a partir del dilluns 19 de febrer, el període de venda d’entrades.

Una venda de localitats que s’ha dividit en diverses fases a nivell temporal, per tal que el club local i col·laborador, pugui donar exclusivitat tant als socis i sòcies, com als jugadors i jugadores de l’entitat.

Així doncs, la venda d’entrades per la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina s’iniciarà el dilluns 19 de febrer, i fins el 29 de febrer, serà exclusiva pels socis de la UE Olot. A continuació, de l’1 al 5 de març, la venda anirà dirigida al futbol base de l’entitat. Finalment, a partir del 6 de març, l’adquisició de localitats quedarà oberta al públic general.

A continuació es detallen les fases de la venda d’entrades:

LA VENDA D'ENTRADES
Del 19 al 29 de febrer
Socis/es de la UE Olot
Paraula clau per comprar entrades de VIP i de General
De l’1 al 5 de març
Futbol base de la UE Olot
Una nova paraula clau per comprar entrades de General
A partir del 6 de març
Obert al públic general
Permet comprar entrades de General

Per tal de donar prioritat als socis i al futbol base, la UE Olot farà arribar una paraula clau que permetrà comprar les entrades anticipades, primer, als seus socis i sòcies i, a continuació, als jugadors i jugadores de la base del club. 

El públic general podrà començar a adquirir les seves localitats a partir del 8 de març.

ON ADQUIRIR LES ENTRADES

Les entrades només es poden adquirir a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol. Concretament, a través del banner específic localitzat a la portada del web federatiu.

EL PREU DE LES ENTRADES

Les entrades per la final de la Copa Catalunya Absoluta masculina tenen un preu simbòlic de 2€.

PREU DE LES ENTRADES
PREU DONACIÓ
2€ 0,75€/entrada a la Fundació Albert Bosch (FAB)

La Federació Catalana de Futbol, juntament amb la UE Olot, en motiu de la celebració de la final, està organitzant una sèrie d’accions de caràcter social i solidari, vinculant a diverses entitats.

Una d’elles és la Fundació Albert Bosch (FAB), que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida.

En col·laboració, de la recaptació per la venda d’entrades de la final, es destinaran 0,75€/entrada venuda a la FAB.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.