Les Illes Balears guanya a la pròrroga a Galícia i jugarà la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 14/04/2022
Un gol de les Illes Balears als últims segons els classifica per a la final del Campionat d'Espanya després de guanyar 2 a 3 davant Galícia.
BALEARS
3 - 2
GALÍCIA
BALEARS
José Bernardo, Adrián Comas, Sergi Pérez, Alber Díaz, Neizan Martínez, Jordi Reynés, Andrés Soriano, Bruno Gutiérrez, Pau Canyelles, Lucas Trujillo, Abel López i Pedro J. Ballester
GALÍCIA
Gabriel Díaz, José Francisco Suárez, Alvaro Riobo, Iker Paz, Mateo Domínguez, David Mosquera, Borja Cortegaza, Andrés Silva, Hugo Carballeria, Pablo Costa, Marco Cepeda i Manuel Garrido

1-1 Sergi Pérez (9'); 2-2 Andrés Soriano (44'); 3-2 Pau Canyelles (45')

0-1 Mateo Domínguez (1'); 1-2 José Francisco Suárez (42')
Àrbitres principals: Javier Garcia i Daniel Hurtado Àrbitre assistent: Javier Garcia i Daniel Hurtado     Àrbitres assistent: Nerea González

Victòria 'in extremis' de les Illes Balears. La Selecció Balear Infantil masculina de futbol sala ha necessitat de dos gols als últims segons, del temps reglamentari i de la pròrroga, per aconseguir el bitllet per a la gran final del Campionat d'Espanya que jugaran demà, a les 10.00 hores, contra Catalunya i en directe per l'FCF TV.

El partit entre les Illes Balears i Galícia ha estat molt igualat, en què els gallecs han tignut la victòria a l'abast tot i que l'orgull de Balears els ha permès classificar-se per a la gran final. I és que Galícia ha obert la llauna en el marcador i el 0 a 1 s'ha mantingut fins que, en els darrers instants de partit, les Balears ha empatat enviant el partit a la pròrroga. En el temps extra, Galícia s'ha tornat a avançar amb un llançament de deu metres però Balears ha pogut empatar. Les semifinals s'han decidit a pocs segons pel final quan els balears han establert el definitiu 3 a 2.

Es pot accedir a l'apartat específic per a consultar els resultats, les classificacions, les notícies i les galeries d'imatges fent clic AQUÍ.