Les Jornades de Perfeccionament, el nou projecte de formació pels àrbitres de futbol sala
FS Notícies | 08/07/2022
El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala ha iniciat aquesta setmana les Jornades de Perfeccionament arbitrals per tal de millorar en la formació arbitral.
Les Jornades de Perfeccionament, el nou projecte de formació pels àrbitres de futbol sala

Barcelona

Més formació arbitral. El Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF ha iniciat aquesta setmana un nou projecte de formació: les Jornades de Perfeccionament arbitrals de futbol sala. Un projecte que pretén treballar i profunditzar en diversos aspectes arbitrals, cercant el perfeccionament de tots els àrbitres participants. L’objectiu és ampliar i complementar la formació contínua de la temporada, per a millorar els punts febles generals i individuals dels àrbitres del CTAFS. Per això, s’han creat grups d’entre 15 i 20 àrbitres, els quals treballaran durant 34 tardes consecutives, en unes 6 hores en total, tant l’àmbit pràctic com el teòric.

Sant Sadurní d'Anoia

BarcelonaLes Jornades de Perfeccionament es dividiran en sis seus diferents i participaran un total de 125 col·legiats de futbol sala.

JORNADES DE PERFECCIONAMENT DE FUTBOL SALA
SEU DATA NOMBRE I CATEGORIA ÀRBITRES
Barcelona 4 al 6 de juliol 18 àrbitres de DHC i Sènior A
Barcelona 25 al 27 de juliol 19 àrbitres de Sènior B i Base
Tordera 18 al 21 de juliol 18 àrbitres de Sènior A, Sènior B i Base
Molins de Rei 19 al 21 de juliol 17 àrbitres de Sènior B i Base
Sant Sadurní d'Anoia 4 al 7 de juliol 17 àrbitres de Sènior A, Sènior B i Base
Mollet del Vallès 18 al 20 de juliol 21 àrbitres de Sènior A, Sènior B i Base
Lleida 11 al 13 de juliol 15 àrbitres de Sènior A, Sènior B i Base

Barcelona

Sant Sadurní d'AnoiaPel que fa al temari, l’enfocament dependrà segons la categoria arbitral, ja que hi haurà varietat. Tot i això, es treballaran aspectes com el protocol previ de partit, la comunicació no verbal durant el partit, el posicionament i la senyalització arbitral, la gestió de protestes i diferents conflictes, així com accions reglamentàries complexes. Unes Jornades de Perfeccionament que seran instruïdes pel cap del CTAFS, Marcelino Blázquez; per l'àrbitre de Segona RFEF Futsal i informador de DHC, Xavi Garcia; pel delegat del CTAFS al Vallès Occidental i al Vallès Oriental, informador de 2a Divisió B i àrbitre de DHC, Rogelio Pacheco; pel delegat del CTAFS a l'Anoia, el Baix Llobregat, Catalunya Central i al Penedès-Garraf, àrbitre de Primera RFEF Futsal, informador de 3a Divisió nacional i professor del CTAFS, Bernardo Simón; i per l'àrbitre de 2a Divisió B i professor del CTAFS, Ignasi Velasco.

Aquesta nova activitat serà supervisada pel cap del CTAFS, Marcelino Blázquez i el Responsable de Formació del CTAFS, David Sagrera, els quals es mostren confiats en què amb aquesta formació intensiva es recolliran resultats positius a curt i mitja termini.

Barcelona

Sant Sadurní d'AnoiaNo obstant això, el Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala de l'LCFS vol agrair la col·laboració i l'esforç dels clubs amfitrions per cedir les seves instal·lacions. 

A més, durant aquests dies també s’està duent a terme el Curs d’Àrbitres i Àrbitres Assistents de futbol sala.

GALERIA D'IMATGESUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.