Les minireines de Catalunya són arlequinades
Notícies Generals | 09/06/2024
El CE Sabadell revalida títol en categoria Femení Benjamí gràcies al triomf per 2 a 1 contra el Base Seagull en una final del Campionat de Catalunya molt disputada.

SABADELL F.C., C.E.
2 - 1
BASE SEAGULL
SABADELL F.C., C.E
Ivet Álvarez, Coral Garcia, Clara Moran, Maria Alarcón, Nuria Morán, Daniella Garcia i Chloe Serven. També han jugat: Àngela Canet, Daniela Ruiz, Alexia Ustrell i Júlia Garcia.
Dafne Braseo, Chioma, Lucia Cano, Nyree Maserico, Paola Brasero, Itziar Monje i Adrianna Cabrera. També ha jugat: Valeria Salido.
Coral Garcia (1-0, 13'), Clara Moran (2-0, 36') Lucia Cano (2-1, 37')
Iria Pujol Colell, Carla Recasens Cabayol, Martina Tomás Garcia i Carla Toribio Samitier.

Espectadors: 500

Idil·li arlequinat en el Campionat de Catalunya Benjamí Femení. El CE Sabadell aixeca el segon títol consecutiu en la Segona Edició de la final de la categoria. Una victòria per 2 a 1 davant el Base Seagull ha servit al Sabadell per portar un nou trofeu cap a l'Olímpia. Només en podia guanyar un. Els dos millors equips femenins en categoria benjamina s'han enfrontat a El Congost per coronar-se Campiones de Catalunya. El Base Seagull i el CE Sabadell, campions en les seves respectives lligues, ja s'havien trobat durant la Fase Complementària a la competició regular amb victòria badalonina (4-1) i aquesta vegada han estat les arlequinades qui s'han emportat el carro gros.

El partit, retransmès per l'fcf.tv, ha tingut un inici frenètic entre els dos conjunts que nervioses davant d’una final de Campionat de Catalunya s’han provat en els primers compassos de joc fins que el Sabadell ha tingut la primera. Daniella Garcia, una de les jugadores més destacades, ha tingut una doble ocasió que malauradament no ha tingut premi. Després del primer descans, el Sabadell ha fet una passada més i als dos minuts del segon quart s’ha avançat amb un golàs per l’escaire, obra de Clara Moran, que ha aprofitat un refús en defensa de les badalonines.

A la represa, un gir de guió a El Congost de Manresa ha tingut com a protagonista el Seagull que ha atacat sense descans la porteria arlequinada. Entre pals però, Ivet Álvarez ha aturat totes les ocasions badalonines i ha mantingut el resultat fins el darrer quart. Els últims 12 minuts han estat d’infart amb un primer gol arlequinat només començar que semblava que sentenciava la final però el Seagull, lluny de baixar els braços només ha tardat 2 minuts en retallar distàncies en una jugada d’estratègia en la sortida d’un córner. Amb el 2 a 1 el Sabadell ha aconseguit no encaixar i arribar al final per davant del marcador i proclamar-se per segon any consecutiu campió de Catalunya en categoria Benjamí Femení.

D'aquesta manera, el Sabadell posa la cirereta a una nova temporada històrica, amb un ple de victòries a la lliga regular i el domini amb mà de ferro als Campionats de Catalunya.

El vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Miquel Sellarès, ha estat l’encarregat de lliurar la copa de campiones al Sabadell, mentre que la directiva de l'FCF, Susanna Puellha entregat el plat de subcampiones al Base Seagull. Així mateix, en l’entrega de medalles als dos equips i el conjunt arbitral han participat els directius de l'FCF, Pere Alsina i Miquel Piñol.

Tota la informació sobre la 13a Festa del Futbol Català es pot consultar a l'apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, o bé, fent clic AQUÍ.