Les seleccions catalanes guanyen el Torneig Internacional de Seleccions Base
FS Notícies | 04/07/2015
Un gran paper han dut a terme les seleccions catalanes de futbol sala en la seva participació en el Torneig Internacional de Seleccions Base contra Andorra, que s'ha celebrat, enguany, a Puigcerdà.

Durant tota la jornada d'aquest dissabte 4 de juliol s'han disputat un total de set partits entre Catalunya i Andorra, en les diferents categories de base, corresponents al Torneig Internacional de Seleccions de Futbol Sala Base.

En aquesta nova edició, ha estat la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol l'encarregada d'organitzar aquest torneig que s'ha disputat anualment, en el Complex Esportiu del Club Poliesportiu Puigcerdà.

A continuació es detalla el calendari de resultats per aquest Torneig Internacional de Seleccions de Futbol Sala Base:

SELECCIÓ PREBENJAMÍ

En el partit dels més menuts, els prebenjamins, la primera part ambdues seleccions han estat a un gran nivell i han donat a l'afició un gran espectacle amb molts de gols, portant les taules en el marcador a la mitja part.

A la represa, Andorra ha estat a un gran nivell, però a nivell col·lectiu, Catalunya s'ha imposat clarament regalant un molt bon futbol sala als espectadors i augmentat, cada vegada més, el resultats, fins a finalitzar amb un 7 a 3.

SELECCIÓ BENJAMÍ

La selecció catalana benjamí ha començat amb un ritme molt fort però, a la vegada, amb bastant desordre, fet que li ha servit per posar-se per davant en el marcador. La tònica del partit ha continuat igual fins a la mitja part, arribant al resultat de 3 a 2.

La segona part, Catalunya ha aconseguit ordenar-se i practicar el seu millor futbol sala, fet que s'ha vist reflectit en el resultat final de 7 a 2.

SELECCIÓ ALEVÍ

Primera part molt igualada entre ambdues seleccions que no han aconseguit materialitzar les ocasions obtingudes i a les acaballes de la primera part, ha estat Andorra qui ha obert el marcador.

Al segon temps, els catalans han posat una marxa més i han aconseguit una superioritat a través de la intensitat del joc, donant la volta al marcador i posant el 4 a 1. Poc abans del xiulet final, els andorrans han enviat la pilota al fons de la xarxa posant el 4 a 2 final.

SELECCIÓ INFANTIL

El partit que ha disputat la selecció catalana infantil ha tingut una clara superioritat catalana basada en la bona pressió, que ha fet que s'arribés amb el 5 a 1 d'avantatge al mig temps.

A la segona part, els catalans han baixat força la intensitat, tot i que han aconseguit marcar un gol més que ha deixat el 6 a 1 al final del partit.

SELECCIÓ CADET

Partit molt intens és el que s'ha viscut entre les seleccions cadet de Catalunya i Andorra on la igualtat ha imperat durant el partit. Hi ha hagut diverses jugades que han fet deleitar als aficionats. A l'inici s'han viscut diverses intervencions excel·lents per part dels dos porters, igualant, encara més el partit, i aguantant l'empat. Però, una jugada d'estratègia dels catalans molt ben executada ha trencat el 0 a 0.

En la segona part, el cansament i la calor hant fet que hi hagués una mica de desordre en el joc i això ha permès veure algun gol fruit d'algun error. Amb el 2 a 2 s'ha arribat en els darrers minuts de joc i el Llibert ha marcat el 3 a 2 que avançava als catalans. Andorra, sense baixar la guàrdia, ha arriscat introduint la figura del porter-jugador que ha posat el partit més interessant. A falta de pocs segons pel final, Pere Aran, debutant amb la selecció, ha posat el definitiu 4 a 2 en el marcador.

SELECCIÓ BASE FEMENÍ

La selecció catalana base femenina ha començat el partit sense gaire intensitat i provocant que el seu joc no tingués gaire continuitat. Amb les rotacions, les jugadores catalanes han anat guanyant complicitat i abans del descans, Catalunya guanyava 4 a 0, en una part on Andorra no ha aconseguit arribar a porteria.

En el segon temps, s'ha començat amb la mateixa dinàmica però Andorra ha aconseguit retallar distàncies. Les catalanes, tot i així, han anat a per totes i han realitzat un joc més col·lectiu, marcant tres gols més que sentenciaven el partit.

SELECCIÓ SUB 17 FEMENÍ

En la categoria sub 17 femenina, Catalunya s'ha emportat el Torneig Internacional després de guanyar a Andorra per 6 gols a 1. La primera part ha estat molt igualada. Catalunya ha tingut la possessió de la pilota però Andorra, a la contra i amb joc directe, ha creat perill. Fruit d'un contraatac, la selecció andorrana s'ha avançat en el marcador al minut 15. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

A la segona part, Catalunya ha avançat les línies per intentar recuperar ràpidament la pilota però no ha estat fins al minut 10 quan, gràcies a un xut des dels 10 metres, Cris Vàzquez ha igualat el partit. La mateixa jugadora ha estat l'encarregada de fer el segon i el tercer gol de Catalunya. Marta de los Riscos ha fet el quart per deixar molt encarrilat el partit. En els darrers minuts, novament Cris Vázquez i Meri Ribas han marcat per establir el definitiu 6 a 1 en el marcador.