Madrid s’emporta un partit amb moltes ocasions
FS Notícies | 27/01/2019
La Comunitat de Madrid s’acaba emportant la victòria contra el País Basc, en categoria sub 19, en la darrera jornada de la fase prèvia del Campionat d’Espanya, en un partit molt vistós i amb moltes ocasions de gol.

COMUNITAT DE MADRID SUB 19
4 - 2
PAÍS BASC SUB 19
Guillermo Barreno, Jesús Álvaro Recio, Miguel Caballero, Juan Manuel Sánchez, Rubén Martín, Miguel Alonso, Ángel Mínguez, Víctor López, Sergio Ramos, Manuel Antonio Cebrián, Cristian Paul, David Montero, Antoni Fraile, Sergio Pascual, Raul Vargas i José María Muñoz.
Aitor Narvarte Mendizabal, Jon Puente Barañano, Sergio Carranza Higuero, Inhar Torres Acebal, Alvaro Alonso Carrillo, Asier Mujika Irulegi, Jokin Rayo Ignacio, Oier Saenz Azkunaga Uribarri, Gorka Liendo Ortiz, Alejandro Alonso Madrazo, Paul Ruerda Olangua i Pablo Ortiz Calvarro.
1 – 1 Cristian Paul Molina (8’); 2 – 1 Guillermo Barreno (13’); 3 – 1 Juan Manuel Sanchez (18’) i 4 – 1 Miguel Caballero (23’)

0 – 1 Paul Rueda (3’) i  4 – 2 Jon Puente (27’).
Oriol Ros Doménech, Joan Solà Verdiell i Raúl Crisóstomo Pardo.

La Comunitat de Madrid i el País Basc en categoria sub 19 són les dues seleccions que, en les dues primeres jornades de la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques no han aconseguit puntuar i que, per tant, ja no tenen opcions a classificar-se. En aquesta tercera i darrera jornada, s’enfronten entre elles.

Partit sense transcendència però amb dues grans seleccions que volen donar la millor de les seves versions en aquest darrer partit. Al no jugar-se la classificació, els nervis han passat de llarg i, amb tranquil·litat, la Comunitat de Madrid ha començat a pujar les línies, al mateix temps que el País Basc s’ha tancat.

Al minut 3, una errada defensiva de Madrid ha possibilitat que la pilota rebotés sobre Paul Rueda i la pilota hagi entrar dins la porteria per obrir el marcador pels bascos.

La Comunitat de Madrid ha començat a dominar sobre la pista, amb jugades trenades. En una d’elles, ha rebut una pilota a la banda i, en un ú contra ú, Cristian Paul Molina ha enviat la pilota al travesser, per alertar del que ha precedit poc després, que ha estat el gol de l’empat pels madrilenys.

Transcurreguts uns minuts, Madrid ha aconseguit capgirar el marcador després de que el jugador Guillermo Barreno hagi fet pujar el segon gol, fet que ha provocat que el País Basc s’hagi afanyat a pujar les línies per pressionar a dalt.

La consecució d’ocasions dels madrilenys ha estat constant i una bonica jugada col·lectiva d’aquests, ha deixat sol a Juan Manuel Sanchez, per aconseguir el 3 a 1, resultat amb el que s’ha marxat al descans.

Inici del segon temps al Pavelló Municipal de Martorell amb la mateixa dinàmica que la primera part. Madrid comença dominant i en una jugada, Miguel Caballero, amb un sutil toc, supera al porter basc per posar el quart gol al marcador.

Els bascos han continuat picant pedra i, després d’una bona sortida de pressió, Jon Puente ha aconseguit sorprendre a la porteria rival i reduir distàncies.

Tot i així, els madrilenys han continuat tenint la possessió de la pilota, jugant a camp contrari, malgrat tenir certes dificultats a l’hora de finalitzar. Per la seva banda, el País Basc, ha continuat ben col·locada, defensant i intentant sortir a la contra quan tingui l’ocasió.

A falta de dos minuts per finalitzar el partit, el tècnic basc ha decidit apostar per la figura del porter-jugador per intentar marcar un gol més que reduiria les distàncies. Però la botzina ha sonat i el 4 a 2 ha estat el resultat final amb el que la Comunitat de Madrid i el País Basc marxen a casa.

Per tal de poder seguir tant els resultats dels partits, com les notícies relacionades amb aquesta fase prèvia, així com les galeries d’imatges de tots els enfrontaments, estarà disponible un apartat específic que es pot accedir a través del bàner situat a la portada de la pàgina web, o bé, fent clic aquí.