Malgrat de Mar vibra amb els play-off d’ascens a Divisió d’Honor Infantil mixt de futbol sala
FS Notícies | 11/06/2022
La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar per viure en directe els tres partits del play-off d’ascens a Divisió d’Honor Infantil mixt amb les victòries del FS Castelldefels Chiringuito Iguana, del Ràpid Santa Coloma i de l’EFS Palafolls.

Punt final a la temporada. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins a Malgrat de Mar per emetre per streamings els tres partits corresponent al play-off d’ascens a la Divisió d’Honor Infantil mixt de futbol sala des del Pavelló Municipal Germans Margall. Tres enfrontaments amb nervis i tensió que han acabat amb l’ascens de categoria del FS Castelldefels Chiringuito Iguana, del Ràpid Santa Coloma i de l’EFS Palafolls.

FS RIPOLLET
1 (8) - 1 (9)
FS CASTELLDEFELS

El conjunt vallesà ha començat el partit amb major decisió i més control del joc. Fruit d’això han disposat d’alguna oportunitat per a inaugurar l’electrònic i finalment ha estat Alan Jiménez qui al minut 3 ha fet un bon gol mitjançant un xut potent amb la cama esquerra, després d’una gran anticipació defensiva. El Castelldefels ha reaccionat i 12 minuts més tard, ha aconseguit empatar gràcies a una molt bona jugada individual d’Aleix Petit, que ha servit el gol a Alejandro Gómez.

A la represa ,el Ripollet ha tingut en general el control i ha disposat de tres ocasions clares, però l’equip del Baix Llobregat s’ha defensat bé i també ha tingut ocasions de gol mitjançant ràpides transicions, xuts llunyans i passades verticals al pivot. Tot i les possibilitats per a trencar l’empat, cap equip ha estat capaç d’aconseguir-ho i finalment el FS Castelldefels ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor després de vèncer una eterna tanda de penals.

RAPID SANTA COLOMA FS
3 - 0
CFS SALOU

El partit ha iniciat amb el Rapid Santa Coloma dominant el joc i el Salou esperant a mitja pista. Aquesta dinàmica ha propiciat que Quim Bote inaugurés el marcador al minut 12. Els darrers minuts de la primera meitat han estat els més disputats, ja que el Salou ha fet un pas endavant i ha disposat d’alguna ocasió de gol.

A la segona part, abans que el Salou toqués la primera pilota, el conjunt colomenc ja havia ampliat diferències només servir de centre mitjançant Mauro Saro, el jugador més destacat del partit. Aquest gol ha estat un cop moral pels tarragonins, que tot i no baixar els braços han vist complicada la remuntada. Als darrers minuts l’equip d’Arantxa Roji ho ha intentat amb porter-jugador, però els nois de Fran Roldán han sentenciat amb un gol de Roger Pallarès a falta de 4 minuts i han adquirit el segon bitllet cap a Divisió d’Honor.

CFS CORBINS
2 (0) - 2 (3)
EFS PALAFOLLS

Partit trepidant d’inici a final. El Corbins ha plantejat un partit molt ofensiu i obert en tot moment i ha disposat de bastantes ocasions al llarg dels 50 minuts, però el Palafolls ha competit en tot moment i també ha gaudit de diverses situacions per a inaugurar el marcador. Finalment ha estat el conjunt lleidatà qui s’ha avançat a través d’una jugada d’estratègia al minut 11, després que el porter del Palafolls s’introduís la pilota a la pròpia porteria. Amb aquest mínim avantatge s’ha arribat al descans.

El segon temps ha iniciat amb el Corbins decidit a sentenciar i després de pràcticament cantar el segon gol salvat per una aturada providencial del porter del Palafolls, al contraatac Nahuel Roncero ha decidit amb sang freda i ha fet l’empat. La segona part ha estat ben oberta i amb alternatives i ha falta de set minuts pel final, Ramon Camats ha tornat a posar per davant al Corbins. Quan semblava que l’equip de Vicent Ripoll seria nou equip de la Divisió d’Honor, en la darrera jugada del partit el porter lleidatà ha comès una errada a l’hora d’atrapar un xut rebotat de Nahuel Roncero, que ha acabat al fons de la xarxa i suposant el definitiu empat a dos. A la tanda de penals el Palafolls ha arribat amb el factor psicològic clarament a favor i fruit d’això i del seu encert, han aconseguit vèncer 0 a 3 i assolint l’ascens de categoria.

Demà, des de Tarragona i des de Torrefarrera, la Televisió de l'FCF oferirà en directe els partits corresponents al play-off d'ascens a Divisió d'Honor Cadet mixt i Juvenil masculí