Martorell acollirà per primera vegada la Copa Catalunya Sènior de futbol sala
FS Notícies | 25/08/2022
El Pavelló Esportiu Municipal de Martorell serà la seu de la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala, els propers 3 i 4 de setembre.
Martorell acollirà per primera vegada la Copa Catalunya Sènior de futbol sala

Martorell, epicentre del futbol sala català. La ciutat de Martorell acollirà, per primera vegada amb el format actual, la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala, el 3 i 4 de setembre de 2022.

Un cap de setmana en què el Pavelló Esportiu Municipal de Martorell mobilitzarà a les aficions dels quatre equips semifinalistes masculins (Sala 5 Martorell, Industrias Santa Coloma, Cerdanyola del Vallès FC i Barça) i els dos equips finalistes femenins (AE Les Corts UBAE i AE Penya Esplugues), a part del públic general amant del futbol sala català.

El Pavelló Esportiu Municipal de Martorell acollirà, el dissabte 3 de setembre, les dues semifinals masculines mentre que el diumenge a la tarda serà el torn de les dues finals.

DISSABTE, 3 DE SETEMBRE DE 2022
SEMIFINALS COPA CATALUNYA SÈNIOR DE FUTBOL SALA
HORA  PARTIT
11.00 hores Sala 5 Martorell - Industrias Santa Coloma
13.30 hores Cerdanyola del Vallès FC - Barça
DIUMENGE, 4 DE SETEMBRE DE 2022
FINALS COPA CATALUNYA SÈNIOR DE FUTBOL SALA
HORA PARTIT
15.45 hores AE Les Corts UBAE - AE Penya Esplugues
18.15 hores Guanyador 1 - Guanyador 2

El Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, ubicat a l’Av. Fèlix Duran i Canyameres, compte amb una capacitat per a poc més de dues mil persones. Per aquest motiu, s’habilitaran tres accessos diferents per tal de facilitar les entrades i les sortides al Pavelló Esportiu Municipal de Martorell.

Els accessos A i B estaran reservats per les aficions dels equips que disputaran el partit, mentre que l’accés C estarà reservat per a les invitacions dels clubs participants i/o al públic general.

A continuació, es detalla per quina zona haurà d'accedir al Pavelló Esportiu Municipal cada afició:

ACCÉS A ACCÉS B
Industrias Santa Coloma Sala 5 Martorell
Barça Cerdanyola del Vallès FC
AE Penya Esplugues AE Les Corts UBAE

Les entrades es canalitzen a través dels clubs participants a la fase final de la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de futbol sala segons les seves peticions.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Pavelló Esportiu Municipal de Martorell, no és la primera vegada que aposta per l’organització d’una competició federativa, ja que hi ha precedents amb les Seleccions Catalanes de futbol sala, com els partits amistosos, el 19 de juny de 2016, de les absolutes, masculina i femenina, contra Euskadi.

D’aquesta manera, Martorell acollirà per primera vegada la fase final de la Copa Catalunya Sènior de futbol sala, agafant el relleu de Sabadell.

A continuació, es detallen les instal·lacions on s’ha celebrat la Copa Catalunya Sènior de futbol sala:

HISTÒRIC SEUS COPA CATALUNYA SÈNIOR DE FUTBOL SALA
ANY SEU POBLACIÓ
2022 PAVELLÓ ESPORTIU MUNICIPAL Martorell
2019 PAVELLÓ NORD Sabadell
2018 PALAU BLAUGRANA Barcelona
2017 PAVELLÓ DEL NOU CONGOST Manresa
2016 PAVELLÓ DEL NOU CONGOST Manresa
2015 (*) PAVELLÓ POLIESPORTIU NOU Santa Coloma de Gramenet
2014 (*) PAVELLÓ POLIESPORTIU NOU Santa Coloma de Gramenet
2013 (*) PAVELLÓ POLIESPORTIU NOU Santa Coloma de Gramenet
2012 (*) PAVELLÓ POLIESPORTIU NOU Santa Coloma de Gramenet
2011 (*) PAVELLÓ POLIESPORTIU NOU Santa Coloma de Gramenet

(*) Inicialment se celebrava la Fase Final de la Copa Catalunya Sènior de Futbol Sala en categoria masculina. A partir de l’edició del 2016 es va incorporar la final femenina, celebrant-se d’aquesta manera, la Copa Catalunya Sènior masculina i femenina de Futbol Sala de forma conjunta.

Tots els partits de la Copa Catalunya Sènior de futbol sala es podran veure en directe per Esport 3.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.