Màxima igualtat entre Catalunya sub 19 i l'Industrias Santa Coloma 'B'
FS Notícies | 24/10/2022
El conjunt colomenc i el combinat català han empatat a 1 amb un partit igualat en què els dos gols han arribat a la segona meitat.
1 - 1
INDUSTRIAS SANTA COLOMA 'B'
Bernat Pastor, Joan Cañizares, Daniel Bertran, Marc Paterna, Gerard Padrós, Jorge Ortiz, Iker Abad, Raul Pernia, Javier Rodríguez, Carlos Fajardo, Isaac Boqué i Pau Ramírez
Robert Caruntu, Matías Leguizamón, Joan Vázquez, Setgi Feijoo, Ruben Gómez, Ivan Bonillo, Jose Novo, David Loinaz, Aitor Molina, Marc Colomer, Akim Rafols i Marco Rodríguez

1-1 Jorge Ortiz (33')

0-1 Akim Rafols (21')
Àrbitres principals: Adrià Gómez i Maroan Haddouchi              Àrbitra assistent: Sònia Aguilar

El primer de la temporada. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada 2022-2023 contra l’Industrias Santa Coloma ‘B’, conjunt que milita a 2a Divisió B nacional de futbol sala, i ha finalitzat amb empat a 1. El matx, que s’ha disputat al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet, ha estat molt disputat, amb un ritme molt alt, en què els dos conjunts han plantejat una pressió alta dificultant la sortida de pilota dels dos equips. Al descans, el marcador ha estat d'empat a zero i a la represa, el conjunt colomenc s'ha avançat en el lluminós i poc després, Jorge Ortiz ha establert l'empat a 1 definitiu

Màxima igualtat durant els primers minuts. La primera meitat ha estat equilibrada, amb els dos equips buscant superar les defenses, que han estat millor que els atacs. Per part de Catalunya, Bernat Pastor ha tingut l’ocasió més clara finalitzant un ràpid contraatac, mentre que Matías Leguizamón, per l’Industrias Santa Coloma, ha estat l’home més perillós, ja que ha estavellat una pilota al pal amb un fort xut. Tot i això, el marcador no s’ha mogut i s’ha arribat al final de la primera meitat amb empat a zero.

A la represa, el partit s’ha obert, amb més ocasions pels dos equips amb el cansament a les cames. Marco Rodríguez ha avisat enviant la pilota al pal i poc després, Akim Ràfols ha marcat el 0 a 1. Un gol que ha provocat la reacció de Catalunya i primer, Carlos Fajardo ha tingut l’empat, però la vaselina ha sortit fregant el pal. També l’ha tingut Bernat Pastor, però la pilota s’ha estavellat al pal. Finalment, al minut 33 i després d’una bona triangulació, Jorge Ortiz ha establert el definitiu empat a 1. Al tram final, els dos equips han tingut oportunitats per guanyar, però l’electrònic ja no s’ha mogut més.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l'apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.