Megaárbitros guanyen el I Torneig d'Àrbitres de Futbol Sala
FS Notícies | 27/05/2013
L'equip Megaárbitros es proclama campió del I Torneig d'Àrbitres de Futbol Sala i representaran al CTAFS al Campionat d'Espanya d'Àrbitres.

Des del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala van organtizat, el passat 25 de maig, el I Torneig d'Àrbitres de Futbol Sala "Camí de las Rozas".

En aquest torneig van disputar-se un total de 15 partita a la fase prèvia, dues semifinals i la gran final, que van disputar els equips Megaárbitros i Los Ratillas.

El resultat finalva ser de 2-1 a favor de lequp de Megaárbitros, proclamant-se campió d'aquesta primera edició del Torneig d'Àrbitrs de Futbol Sala.

L'equip guanyador serà el que representarà al CTAFS al Campionat d'Espanya d'Àrbitres de Futbol Sala que es celebrarà a las Rozas els propers dies 29 i 30 de juny.

Al Torneig hi va assistir el president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, el Sr. José Miguel Calle, que va presenciar alguns partits de la fase prèvia.

A més, també va estar present la delegada de la FCF al Baix Llobregat, la Sra. Paquita Linares, que va ser l'encarregada de lliurar la Copa de Campions al capità de l'equip de Megaárbitros.

Tots els participants van rebre un diploma de participació de manera individualitzada.

La jornada festiva del CTAFS que va concloure amb una barbacoa popular amb tots els participants de tots els equips que van participar al Torneig.