Més d’1M€ retornats als federats i federades
Futbol Femení | 02/06/2021
L’FCF ja ha fet efectiva la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat, a més de 100.000 afiliats i afiliades del futbol i el futbol sala català.
Més d’1M€ retornats als federats i federades

La Federació Catalana de Futbol ja ha fet efectiu el pagament de més d’1 milió d’euros als federats i federades del futbol i el futbol sala català, en concepte de la devolució del 50% de la quota del Portal del Federat. Concretament, l’ens federatiu ha retornat fins al moment un total d’1.128.330,75 euros, a 104.961 afiliats i afiliades, tant amateurs com de base, de categories d’àmbit territorial, completant així un ampli gruix de les devolucions programades, que seguiran al llarg dels pròxims dies.

 

Els federats i federades han rebut aquest abonament a la targeta bancària amb la qual es va efectuar el pagament. Així mateix, també s’ha iniciat el procés de retorn en aquells casos que es va realitzar el tràmit a través de Servicaixa, a mesura que els afiliats van facilitant, per correu electrònic, un número de compte on percebre l’ingrés.

 

La devolució és de 10,75 euros en cada cas, i se’n beneficien aquells federats i federades que van pagar la quota íntegra de la temporada 2020-2021 abans del passat mes de gener, atès que a partir d’aquella data l’import ja es va rebaixar al 50%.

Un paquet d’ajut de prop de 4M€

La bonificació en el Portal del Federat forma part del programa d’ajut econòmic especial de la Federació dirigit a clubs i federats, de prop de 4 milions d’euros, en una temporada atípica on s’han disputat la meitat de les competicions.

 

Per aquest motiu, paral·lelament, l’FCF engegarà en breu el procediment perquè els clubs puguin sol·licitar i percebre, abans de final de temporada, les subvencions procedents de les campanyes TOTS SOM UN EQUIP i #ORGULLOSA, la campanya de suport als clubs de base, i l’1% del decret televisiu per a equips en categories nacionals d’aficionats.

 

Entre d’altres, a més, cal afegir-hi la rebaixa del cost del rebut arbitral en un 15%, o les devolucions completes de la quota d’equip tant en futbol com futbol sala territorial i femení, i del 50% en base masculí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.