Més de 190.000 visualitzacions en els apartats específics de les Territorials i Comarcals
Notícies Generals | 13/12/2023
Un any més, gran rebuda i interès han generat les dues festes del futbol i futbol sala formatiu català.
Més de 190.000 visualitzacions en els apartats específics de les Territorials i Comarcals

Èxit de visualitzacions. Entre els dos apartats específics de les Trobades Territorials i els Campionats Comarcals a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol sumen un total de 191.120 visualitzacions. La setmana passada l'FCF va organitzar aquests dos actes marcats al calendari. Dues festes del futbol i futbol sala català formatiu que, en total, van aglutinar gairebé 2.000 jugadors i jugadores d’arreu del territori, però que també han generat un gran interès informatiu. En concret, les Trobades Territorials, celebrades el 6 de desembre en 3 seus diferents, va acollir un total de 840 jugadors i jugadores mentre que els Campionats Comarcals, celebrats el 8 i 9 de desembre, en va acollir 864.

ACTIVITATS FUTBOL I FUTBOL SALA FORMATIU
Trobades Territorials 6 de desembre de 2023
Campionats Comarcals 8 i 9 de desembre de 2023

Des de l’obertura de l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala, el 10 de novembre de 2023, i també de les Trobades Territorials, fins a aquest dimecres, han tingut un total de 191.120 visualitzacions.

Pel que fa a l’apartat específic de les Trobades Territorials, ha tingut un total de 22.508 visualitzacions amb 4.412 usuaris únics.

APARTAT ESPECÍFIC TROBADES TERRITORIALS
VISUALITZACIONS:
  • 22.508
USUARIS:
  • 4.412

Pel que fa a l’apartat específic dels Campionats Comarcals, ha tingut un total de 168.612 visualitzacions amb 25.038 usuaris únics.

APARTAT ESPECÍFIC CAMPIONATS COMARCALS
VISUALITZACIONS:
  • 168.612
USUARIS:
  • 25.038

Enguany, per primera vegada, l'FCF ha creat un apartat específic de les Trobades Territorials en què es van poder trobar tots els horaris dels partits, els camps on es van disputar, les seus i la seva ubicació, les designacions arbitrals, els resultats en directe així com les notícies relacionades i totes les galeries d’imatges.

Per accedir a l’apartat específic de les Trobades Territorials, pots fer clic AQUÍ.

APARTAT ESPECÍFIC TROBADES TERRITORIALS AQUÍ

Al seu torn, per sisena temporada consecutiva, la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF ha continuat amb l’apartat específic dels Campionats Comarcals de futbol sala on es poden trobar, al llarg de l’últim mes, tots els cossos tècnics, les planificacions d’entrenament així com les quatre convocatòries prèvies. També hi ha disponible el pla de competició, les designacions arbitrals, així com els resultats en directe, les pistes dels partits, les notícies relacionades i totes les imatges.

Per accedir a l’apartat específic dels Campionats Comarcals, pots fer clic AQUÍ.

APARTAT ESPECÍFIC CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

Dos esdeveniments que han estat un èxit tant de participació com d’organització, tal com van afirmar les famílies a les Trobades Territorials i als Campionats Comarcals.

LA VEU DE LES FAMÍLIES
TROBADES TERRITORIALS AQUÍ
CAMPIONATS COMARCALS AQUÍ

 

   

 

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.