Més de 850 futbolistes participen al Torneig del CF La Florida
El directiu i delegat de l’FCF al Barcelonès, Francesc Folguera, ha assistit a aquest torneig que ha estat un èxit a nivell d’organització i participació.
Twitter @FutbolCatalunya

El Club de Futbol La Florida, de la mà del seu president José María HuetaTxema’, ha organitzat un Torneig  de caire benèfic i solidari durant tres dies amb un èxit de participació, amb 70 equips i més de 850 futbolistes. Han participat els equips femenins del CE L'Hospitalet, el Girona FC, l'EF Barberà Andalucia i l'equip amfitrió.

El torneig, de format tots contra tots, s'ha disputat en partits de 30 minuts, menys la final, que ha estat de dues parts de 30 minuts. Pel que fa als partits de la Selecció Catalana sub 18 femenina del Barcelonès, ha superat per 4 a 0 el CF La Florida, ha doblegat per 2 a 0 el Girona FC, ha derrotat per 5 a 0 l'EF Barberà i ha empatat sense gols davant el CE L'Hospitalet. A la final, Catalunya s'ha imposat al Girona FC per 3 a 2.

A aquest torneig hi ha assistit el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol al Barcelonès, Francesc Folguera, i els subdelegats Andreu Nicolás i Miquel Espert.