Modificacions en el Pla de Competició
FS Notícies | 20/09/2012
La proposta de modificació a les categories base femení i juvenil-cadet femení ha estat consultada amb els clubs implicats els quals han decidit quina era la millor opció.
Modificacions en el Pla de Competició

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, pensant sempre en els clubs, va plantejar dues propostes de modificació en el Pla de Competició en les categories base femení i juvenil-cadet femení.Categoria base femení
Degut al número d'inscripcions de les que es disposa, en categoria base femení, es va sol·licitar que fossin valorades dues propostes:

1a proposta:
es basava amb la filosofia de mantenir l'actual Pla de Competició aprovat, és a dir, mantenir la categoria de Divisió d'Honor amb 10 equips i 2 grups de 1a Divisió amb 10 equips, on descendeixen 2 equips de Divisió d'Honor i ascendeix el campió de cada grup de 1a Divisió.

2a proposta: es pretenia, igual que es va fer la temporada passada amb la categoria benjamí masculina, eliminar la categoria de Divisió d'Honor. L'objectiu era realitzar 3 grups de 1a Divisió amb 10 equips, en una categoria única, amb el criteri de la proximitat geogràfica.


Per decisió majoritària dels clubs participants, s'ha escollit la 1a proposta, decidint continuar amb l'actual Pla de Competició i, per tant, mantenir la categoria de Divisió d'Honor base femenina.

Així doncs, de cara a aquesta temporada 2012/2013, la categoria base femení estarà formada per la categoria de Divisió d'Honor base femení integrat per un total de 10 equips, i dos grups a 1a Divisió base femení, amb 10 equips cada un d'ells.


Dels 24 clubs participants, s'ha rebut contestació per part de 15 d'ells, amb 13 vots a favor de la 1a proposta i 2 vots per la 2a proposta.Categoria juvenil-cadet femení
El calendari dels grups integrants de la categoria tenen com a data d'inici el 21/10/12 i el 05/05/13 com a data del final de la competició.

Degut a la data de finalització de la Lliga, es va proposar una modificació a la recta final de la competició amb els següents punts:

-   Una 2a Fase per les tres dates del 12, 19 i 26 de maig de 2013
-   Agrupacions de 3 equips, quedant establerta per haver quedat en la mateixa posició de la taula de cada grup
-   Hi hauran 3 jornades on es disputaran 2 partits i un descansa
-   Es pretenen aconseguir els objectius de disposar de competició durant el mes de maig i el de comprovar el nivell de les diferents agrupacions


Amb totes les respostes rebudes, per majoria, s'ha aprovat la proposta, decidint incorporar les modificacions anteriorment detallades.


Dels 30 clubs participants, s'ha rebut contestació per part de 21 d'ells, amb 20 vots a favor de la proposta i 1 vot en contra.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.