Moviments arbitrals a les categories territorials
Comitè Àrbitres | 23/06/2022
El CTA de l’FCF fa pública la composició de les plantilles arbitrals de les categories de competicions territorials per a la temporada 2022-2023.
Moviments arbitrals a les categories territorials

A la categoria de Tercera RFEF s'han produït 4 noves incorporacions: Rafael Aguilar, David Caro, Oriol Cartiel i Pol Fonts. També hi ha hagut 6 baixes, 3 dels quals per la seva promoció a la Segona RFEF. Així doncs, la plantilla per a la propera temporada ha quedat configurada amb un total de 32 àrbitres.

Per la seva part, a Primera Catalana s'han incorporat 24 nous àrbitres procedents de Segona Catalana de les quatre delegacions territorials, i han causat baixa 12 dels que en formaven part de la plantilla la passada temporada, quedant adscrits un total de 66 per a la propera campanya.

Pel que fa als àrbitres assistents, hi ha 7 nous integraran a la plantilla de Tercera RFEF, entre ells les 4 assistents que han estat promocionades a les categories estatals de Primera Divisió Femenina i Primera RFEF Femenina. Així mateix, han causat baixa 6 assistents, 3 dels quals per la seva promoció a la Segona RFEF.

I a la plantilla d'àrbitres assistents de Primera Catalana són 5 els nous que han accedit al grup procedents d'altres categories arbitrals.

Es poden consultar tots els moviments arbitrals de Tercera RFEF i Primera Catalana fent clic AQUÍ.

A més, també es poden consultar els moviments arbitrals de les categories de Segona i Tercera Catalana de les delegacions comarcals de Barcelona fent clic AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.