Movistar Inter FS guanya la Supercopa d’Espanya de futbol sala
FS Notícies | 15/04/2021
L’equip madrileny ha guanyat 6 a 4 davant el Barça en una final vibrant, amb alternatives al marcador i en què un gol de Cecilio i un altre de Drasler, en els darrers instants, han decantat el partit.

El Barça cau a la Supercopa d’Espanya. El WiZink Center de Madrid s’ha vestit de gala per reunir el Movistar Inter FS, com a vencedor de la Primera RFEF Futsal 2019-2020, i el Barça, com a campió de la XXXI Copa d’Espanya, i que ha finalitzat amb victòria de l’equip madrileny per 6 a 4. Ha estat un partit vibrant on el Barça ha obert la llauna del marcador només començar el partit, però el Movistar Inter FS ha remuntat abans del descans. Sense Dídac Plana, expulsat a l'equador del primer temps, el Barça ha capgirat el lluminós i s'ha tornat a col·locar per davant del marcador, tot i que s'ha arribat amb empat a 4 al minut 35. Una genialitat i un llançament de deu metres, en els darrers instants, ha decantat la balança pel Movistar Inter FS que ha aconseguit la catorzena Supercopa d’Espanya.RFEFRFEFLa final de la Supercopa d’Espanya ha començat amb intensitat, ocasions de gol i amb una gran velocitat de joc. Amb aquest escenari, i als 3 minuts, Matheus ha obert la llauna del marcador amb un xut potent que s’ha colat per l’escaire. Sense temps de reacció, 'Pito' ha col·locat les taules a l'electrònic. Instants després, i amb la necessitat de supervisar el VAR, els àrbitres han expulsat a Dídac Plana per unes mans fora l’àrea. El jove porter del Barça, Óscar de la Faya, ha substituït el porter català sota pals amb una nota més que destacable, tot i que no ha pogut fer res amb el 2 a 1 d’Eric Martel, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. Abans, ‘Nakata’ ha errat un llançament de deu metres i Ferrao i Aicardo han tingut l’empat a les seves cames, però el marcador no s’ha mogut.RFEFSí que ho ha fet a l’inici de la segona part i per partida doble. El Barça ha sortit decidit a remuntar el partit i ho ha fet en poc més de tres minuts gràcies a una diana en pròpia porteria i a un gol d’Aicardo. Altra vegada però, l’MVP de la final, Éric Martel, ha tornat a empatar el partit i poc després, Dani Saldise, aprofitant una acció d’estratègia, ha marcat el 4 a 3. El Barça ha buscat el gol amb insistència, trenant bones accions ofensives i ha trobat el premi per mitjà d’Adolfo, que ha aprofitat una bona assistència de Marcenio al minut 35. I a partir d’aquí, una genialitat i una decisió arbitral, molt discutida pels homes d’Andreu Plaza, han decantat la balança. I és que el 5 a 4 ha estat un gran gol de Cecilio, que ha aprofitat que el Barça estava amenaçat per les cinc faltes, per marxar dels seus rivals i batre la sortida d’Òscar. I amb el Barça atacant amb porter-jugador, unes mans de Ximbinha causades per un llançament del porter Jesús Herrero, ha provocat la sisena falta del Barça que Drasler ha aprofitat per establir el definitiu 6 a 4.RFEFEl partit ha comptat amb representació federativa per part del president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, i pel director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF, José Miguel Calle, com a vicepresident del Comité Nacional de Futbol Sala de l’RFEF i responsable de la Supercopa d’Espanya de Futbol Sala. Tots dos han acompanyat el president de l'RFEF, Luis Rubiales, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta, entre d’altres personalitats.