Múrcia es classifica per a la final en la segona part de la pròrroga
FS Notícies | 24/02/2018
El combinat murcià doblega Andalusia per 3 a 5 en una semifinal emocionant i disputada que s’ha resolt amb dues dianes murcianes en els darrers compassos de la segona meitat del temps extra.

ANDALUSIA
3 - 5
REGIÓ DE MÚRCIA
ANDALUSIA
Valeria Gálvez, Alba María Domínguez, Laura Fernández, María Trujillos, María Teresa Muñoz, Cristina Sánchez, María Enciso, María del Rosario, Natalia García, Carmen María Jiménez, Bibiana Vallín i Caridad García.
Verónica Villa, Clara Isabel Gea, Teresa Montesinos, Gloria Collado, Ainoa Ferez, Cristina Riquelme, Teresa Salmerón, Noelia Montoro, Patricia Ortega, Ángela Górriz, Rocío Gómez i Cristina Hernández.
María Trujillos (1-2, 8’); Natalia García (2-2, 15’); María Enciso (3-3, 35’).

Teresa Salmerón (0-1, 1’); Ángela Górriz (0-2, 3’); Rocío Gómez (2-3, 20’; 3-4, 45’); Ángela Górriz (3-5, 46’).
TARGETES GROGUES
María del Rosario (23') i Natalia García (37').

ÀRBITRES
Adrià Galí Pallejà i Óscar Moreno Teba (àrbitres), i Irene Martínez Fernández (àrbitra assistent).

Abans del partit, s’ha guardat un minut de silenci per mostrar el rebuig envers la violència  a l’esport. Quan només s’havien disputat 20 segons, la Regió de Múrcia s’ha avançat en el marcador. Ángela Górriz ha driblat la seva defensora amb un canvi de ritme i ha assistit Teresa Salmerón perquè, lliure de marca a l’interior de l’àrea, marqués el 0 a 1. Només dos minuts més tard, Ángela Górriz ha ampliat diferències en rematar al primer toc un servei de córner. El seu xut, fort i sec, ha passat per sota de les cames de la portera andalusa Valeria Gálvez i ha acabat al fons de la xarxa.

Amb dos gols de desavantatge, Andalusia ha avançat línies per intentar revertir un mal inici. Després de diverses aproximacions, el conjunt andalús ha retallat distàncies en una acció a pilota aturada al minut 8, quan María Trujillos ha convertit un córner en gol agafant descol·locades a les murcianes. Andalusia ha seguit creient en la remuntada i ha aconseguit anivellar el xoc en una altra jugada d’estratègia. Quan faltaven cinc minuts per al descans, Natalia García ha marcat el 2 a 2 amb un potent llançament de falta que ha tocat en el travesser abans de traspassar la línia de gol. En l’últim minut del primer temps, Rocío Gómez ha tornat a avançar a Múrcia en finalitzar un ràpid contraatac amb un tir creuat.

En la represa, Andalusia ha posat una marxa més per intentar empatar el partit com més aviat millor, mentre que Múrcia ha optat per recular uns metres i defensar més a prop de la seva porteria. Carmen María Jiménez ha tingut el 3 a 3 en les seves botes, però el seu xut ha sortit lleugerament desviat. Amb els pas dels minuts, la Regió de Múrcia s’ha tornat a fer a poc a poc amb les regnes de l’encontre, movent la pilota amb criteri i sense assumir riscos innecessaris en defensa.

El xoc ha arribat als compassos finals obert i amb tot per decidir. Malgrat que les murcianes tenien el domini de la pilota, Andalusia també creava perill a través de ràpids contraatacs. Fruit d’una gran acció col·lectiva, l’equip andalús ha aconseguit tornar a empatar una emocionant semifinal gràcies a un potent xut creuat de María Enciso quan quedaven cinc minuts per a la conclusió del xoc. En la primera part de la pròrroga, Múrcia ha tingut la iniciativa però no ha pogut superar una poblada defensa andalusa. Quan faltava un minut per al final de la segona meitat de la pròrroga, Rocío Gómez ha marcat el quart per a Múrcia de vaselina i, en els últims instants, Ángela Górriz ha anotat el definitiu 3 a 5.

Al partit hi ha assistit el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, José Miguel Calle, i els directius de l’FCF i l’LCFS Joaquim Sala i Juan Carlos Hueto; entre d'altres.