Múrcia revalida el títol de campió sub 16
FS Notícies | 26/04/2012

Múrcia es va imposar ahir per 3 gols a 1 a la final que va disputar davant Castella la Manxa al Pavelló de Malgrat de Mar.

Les 13 seleccions que han participat al Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials sub 16, han disputat, del passat dimecres 25, al divendres 27, la Fase Prèvia, englobades en quatre grups, 3 d’ells formats per 3 seleccions, i 1 grup format per 4 seleccions.

Després de disputar-se tots els partits de la Fase Prèvia, aquesta ha estat la classificació final per grups:

0

El divendres al migdia, una vegada finalitzats tots els partits i coneguts els primers caps de grup, es va procedir a efectuar el sorteig d’aparellaments de les semifinals.

Aquest va ser el resultat:

SEMIFINALS

11 hores  MADRID 2 – 3 MÚRCIA
13 hores CASTELLA LA MANXA 5 – 4 CANÀRIES

Recordem que ambdós partits es disputen en el Pavelló de Palafolls.

LA FINAL

11 hores MÚRCIA 3 – CASTELLA LA MANXA 1

Pavelló de Malgrat de Mar

Múrcia: Chemi, Juan Antonio, Miguel, Antonio, Ivan. També han jugat Miguel García, José, Dani, Aitor i Marcos.

Castella la Manxa: Alberto, Zafra, Javi, Antonio, Víctor. També han jugat: Borjita, Miguel, Musta, Víctor M., Martín i Madalin.

Àrbitres: Marcelino Blázquez i García Donas.

Gols: 1-0 (Antonio, min. 7), 1-1 (José, min. 19); 2-1 (Dani, min. 28); 3-1 (Juan Antonio, 31’)

Múrcia ha revalidat el títol de campiona sub 16 després d’imposar-se per 3 gols a 1 davant de Castella la Manxa al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar.

Durant la primera part, ambdós conjunts han disposat d’oportunitats per avançar-se en el marcador. Múrcia dominava el partit, però no tenia fortuna de cara a porteria. De fet és Castella la Manxa qui, al minut 7 de partit, anota el primer gol del matx gràcies a una diana d’Antonio. Castella la Manxa mostra solidesa en defensa, i tot i que Múrcia disposa d’ocasions, no és fins al darrer minut de la primera part que empata gràcies a un gol de José de penal.

A la segona part, Múrcia demostra la seva superioritat i s’avança en el marcador en el minut 28 després de disposar de diverses ocasions. Tot i que Castella la Manxa no baixa en cap moment la guàrdia, al minut 31 Musta és expulsat i Juan Antonio marca el 3 a 1 definitiu amb el que s’arriba al final i que permet a Múrcia revalidar el títol de campions.

La final és seguida per l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Cristina Campoy; per la regidora d’esports, Ana Vega; pel president del CNFS, Antonio Escribano; pel president del subcomité dels campionats de seleccions territorials; Gonzalo Azkarate; pel president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle; pel president del Comitè de Futbol Sala de Castella la Manxa, Juan Abellan; pel president del Comitè de Futbol Sala de Múrcia, Luciano Herrero; i per Ramon Blanco en representació del CNTA.