No ha pogut ser
Notícies Generals | 01/06/2012
Les noies d'Alba Vilas no han superat les semifinals del Campionat d'Espanya femení sub 16 al perdre per 1-0 contra la selecció andalusa.

ANDALUSIA 1 - CATALUNYA 0

Alineacions:

Andalusia: Ana Gonzalez, Claudia Roldán, Paula Perea, María Flores, Noelia Villegas, Andrea Domínguez, Laura Pérez (Yanire Ruiz, 41'), Alícia Pérez, Lorena Barranco (Cintia Rodríguez, 71'), Janira García (Andrea Roldán, 41'), Ana Lesmes.

Catalunya: Marta Guixeras, Carla Moyano, Joanna V. Vega (Sara Puerta, 34'), Marta Turmo, Alba Llaras, Carola Garcia (Judit Rivero, 74'), Nuria Garrote, Tania Moyano, Judit Fernandez, Queralt Torradeflot (María del Pilar Garrote, 51'), Andrea Granados (Adriana Franch, 59').

Gols: 1-0 Paula Perea (59')

Targetes: no hi ha hagut.

Crònica:

Catalunya no ha pogut superar la semifinal del Campionat d'Espanya sub 16 femení al perdre per 1-0 contra la selecció andalusa.

El partit ha començat amb una primera part molt igualada sense ocasions clares de gol per cap de les dues seleccions. Catalunya, però, semblava que tenia el domini del partit encara que no ha pogut rematar cap jugada. La primera ocasió catalana no ha aparegut fins el minut 39, quan Judit Fernández ha xutat des del lateral de l'àrea i ha enviat la pilota fora de la porteria per pocs centímetres.

Així doncs, ha arribat la mitja part amb un 0-0 al marcador. Al primer minut de la segona part la portera andalusa ha parat un xut de Tània de falta des de fora de l'àrea. Marta Turmo també ha creat una ocasió de perill, uns minuts més tard, que ha pogut resoldre bé la portera d'Andalusia. Malgrat les ocasions catalanes, ha estat Andalusia qui s'ha avançat al marcador marcant l?únic gol del partit que els hi ha donat la victòria. Aquest gol ha arribat al minut 59 amb un xut de Paula Perea que ha entrat a porteria després d'un refús de Marta Guixeras, la portera catalana.

En els minuts restants, les catalanes han buscat la porteria i han creat ocasions de perill. Les jugadores d'Alba Vilas no han abaixat els braços i han continuat atacant per buscar el gol de l'empat que no ha arribat.

Així, amb un 1-0 al marcador, les andaluses s'han classificat per jugar la final del Campionat d'Espanya sub 16 femení. El partit de la final es disputarà diumenge entre València i Andalusia.