Nou triomf de la selecció absoluta amb un joc vibrant
FS Notícies | 11/06/2014
La selecció catalana absoluta ha tornat a demostrar el seu gran potencial davant de la selecció nacional d'Andorra en un partit amb molts de gols.

CATALUNYA: Isaac Fernández, Jordi Torras, Marc Tolrà, Ruben Gonzalez, Javi Rodríguez, Sergio Sierra, Albert Segura, Hector Albadalejo, Adolfo Fernández, Diego Blanco, Joan Miñano i Didac Plana.

ANDORRA: Aitor Rubio, Jordi Ferreiro, Oscar Neira, Eric Mesquita, Ignacio Llamas, Jonathan Perez, Kevin Santos, Carlos Barbosa, Diógenes Lino Baptista, Marc Eduard López, Ivan Moteagudo i David Ferriz.

ÀRBITRES: Sr. Héctor Sarrat, Sr. Xavi Pons, Sr. Joel Garcia i Sr. David Núñez.

GOLS: 1 - 0 Albert Segura (min. 7), 2 - 0 Albert Segura (min. 8), 3 - 0 Albert Segura (min. 10), 4 - 0 Hector Albadalejo (min. 17), 5 - 0 Albert Segura (min. 18), 6 - 0 Ruben Gonzalez (min. 18), 7 - 0 Hector Albadalejo (min. 26), 8 - 0 Hector Albadalejo (min. 29), 8 - 1 Jonathan Perez (min. 31), 9 - 1 Sepe (min. 34) i 10 - 1 Javi Rodríguez (min. 35).

CRÒNICA: La selecció catalana absoluta de futbol sala ha disputat el segon partit amistós internacional contra la selecció d'Andorra. Per tant, els de Santi Gea ja coneixen el rival, només ha canviat l'escenari, aquesta vegada s'ha disputat al pavelló Municipal de Torrefarrera.

Igual que en el partit d'ahir, el conjunt del Principat ha replegat les seves línies en defensa per sortir a la contra mentre Catalunya, amb un joc combinatiu ha intentat trobar espais.

El marcador l'ha obert Albert Segura després d'aprofitar una jugada d'estratègia on s'ha tret ràpidament la pilota sense que la defensa i el porter andorrà hagin pogut evitar el gol. Un minut més tard, Segura, de nou, ha introduit la pilota al fons de la xarxa, després d'una bona jugada de Diego Blanco que l'ha deixat sol davant de porta.

Els protagonistes, repetint rols de passador i finalitzador, han tornat a realitzar la mateixa jugada, només combinant de banda, el que ha suposat el hat trick de Segura, a només 10 minuts de joc.

Andorra ha intentat canviar el rumb del partit a l'introduir, molt aviat, la figura del porter-jugador. El recurs ha servit per frenar el fort joc local i els andorrans han pogut mantenir, durant breus minujts, la posessió de la pilota. Però, una vegada retirada la figura del porter-jugador, el domini ha tornat a ser català.

De fet, gràcies a les grans intervencions del porter visitant el resultat no ha sigut més elevat. Tot i així, ha arribat un nou gol a partir d'una jugada a pilota parada que Hector Albadalejo ha rematat a porta buida.

Un minut més tard, de nou, Segura, ha posat el 5 a 0 a l'aprofitar el rebuig del porter local. Tot seguit, ha estat Ruben González qui, amb un xut exterior, ha trobat la porteria andorrana.

Amb un parell més d'ocasions catalanes s'ha arribat al mig temps.

Catalunya ha iniciat la segona part amb ganes, apretant la sortida de la pilota per robar a prop de la porteria rival. Per la seva banda, Andorra, ha intensificat l'intenssitat defensiva evitant la circulació de la pilota a prop de la seva àrea.

Ha estat Hector, per partida doble, qui ha trobat les xarxes andorranes, posant el 8 a 0 a falta de 10 minuts pel final.

Andorra ha tornat a intentar-ho amb la figura del porter-jugador i, aquesta vegada, a la primera jugada de la que ha disposat, ha anotat el seu primer i únic gol del partit.

A continuació, Sepe ha aprofitat la seva gran qualitat tècnica per marxar del seu defensor, en el 1 contra 1, i finalitzar, amb un xut ras i creuat.

Encara amb aquesta disposició ofensiva per part dels andorrans, Javi Rodríguez ha robat una pilota en la circulació per, des dels vint metres, marcar un gol més.

El ritme de joc ha baixat fruit del cansament físic dels jugadors i els darrers minuts del partit han estat vistosos pels espectadors pels atacs continuos que s'han anat produint en ambdues porteries, tot i que, cap de les dues seleccions les ha pogut materialitzar.

LES MILLORS FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.