Nous responsables arbitrals al Bages-Berguedà-Cerdanya i al Vallès Oriental
Comitè Àrbitres | 19/10/2021
Ramón Comella és el nou responsable de la delegació del Bages-Berguedà-Cerdanya, mentre que Jesús Ruiz Pueyo dirigirà la delegació del Vallès Oriental.
Nous responsables arbitrals al Bages-Berguedà-Cerdanya i al Vallès Oriental

Novetats arbitrals a les delegacions del Bages-Berguedà-Cerdanya i Vallès Oriental. A partir d’ara, Ramón Comella Gil assumirà la responsabilitat arbitral de la delegació del Bages-Berguedà-Cerdanya, en substitució de Jesús Ruiz Pueyo. I serà Ruiz qui dirigirà la delegació del Vallès Oriental, com a relleu de Nacho Torrella, que deixa la posició per motius personals.

El passat dilluns 11 d’octubre, a Manresa, amb la presència del directiu i delegat de l'FCF, Esteve Olivella, i del director del CTA, Xavier Moreno, va tenir lloc l’acte de presa de possessió del nou responsable, Ramón Comella, i el comiat de Jesús Ruiz Pueyo. També hi eren presents el subdirector del CTA, Jordi Fernández, i la majoria de la plantilla d’àrbitres de la delegació.

D’altra banda, aquest dilluns 18 d’octubre s’ha fet efectiu el canvi del responsable arbitral de la delegació del Vallès Oriental, assumint el càrrec Jesús Ruiz Pueyo, en substitució de Nacho Torrella, qui deixa aquesta tasca per motius personals. A l’acte oficial, celebrat a la seu de la delegació a Granollers, van participar el directiu i delegat de l’FCF, Juan Núñez, juntament amb el director del CTA, Xavier Moreno, i els àrbitres de la delegació.

En els dos actes es va reconèixer la tasca desenvolupada pels responsables que deixen el càrrec. També van agrair el suport dels àrbitres, i van destacar la feina de tots els col·laboradors. Per la seva banda, els nous van sol·licitar l'ajuda del col·lectiu per desenvolupar la seva tasca i es van mostrar il·lusionats i confiats en dur a terme de manera exitosa les seves noves responsabilitats.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.