Obert el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2022-2023
FS Notícies | 03/10/2022
La Lliga Catalana de Futbol Sala obre inscripcions per a la Copa Catalunya de futbol sala 2022-2023 en les categories Base i Sènior.
Obert el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de futbol sala 2022-2023

Obert el termini d’inscripció. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol engega la Copa Catalunya 2022-2023 amb l’obertura d’inscripcions en totes les categories, podent tots els equips interessats tramitar la seva participació.

Les categories participants

A continuació, es detallen les categories participants en la Copa Catalunya de Futbol Sala (*):

CATEGORIES PARTICIPANTS
CATEGORIES MIXTES: Sènior, Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí
CATEGORIES FEMENINES: Sènior, Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví

(*) Les categories MiniBenjamí, Prebenjamí i MiniPrebenjamí no necessiten inscripció, ja que participaran en el quadrant final de la Copa Catalunya de Futbol Sala, de les seves respectives categories, de forma directa en la competició de lliga regular.

El termini d’inscripció

A partir del 3 d’octubre s’obre el termini d’inscripció a la Copa Catalunya de Futbol Sala 2022-2023, i es tancaran inscripcions el proper 16 d’octubre de 2022.

FINAL TERMINI D’INSCRIPCIÓ 16 d’octubre de 2022

Les inscripcions

Tots aquells clubs interessats a inscriure als seus equips a la Copa Catalunya de Futbol Sala, ho hauran de fer a través de la intranet federativa del club, accedint a ‘Clubs i equips/ Gestió/Preinscripció en competició’. A continuació, s’ha de clicar al botó ‘Preinscripció equip’, d’on s’obrirà una nova finestra i, posteriorment, s’ha de seleccionar l’equip a inscriure a la competició de la Copa Catalunya de Futbol Sala. Recordem que s’ha de fer una inscripció per cada equip.

Un cop tramitades les inscripcions, fins al proper 16 d’octubre de 2022, el club podrà modificar i/o eliminar qualsevol inscripció realitzada, enviant un missatge a través de la intranet federativa al Comitè de Competició de Futbol Sala. Les inscripcions vàlides seran aquelles que el dia de la finalització del termini d’inscripció estiguin realitzades.

L’inici de la competició

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, del 17 al 23 d’octubre, l’LCFS farà arribar a tots els clubs federats de futbol sala el llistat amb les inscripcions rebudes fins al moment per a la seva pertinent comprovació.

A partir del 24 d’octubre, es començarà a realitzar la configuració dels quadrants de competició de les diferents categories.

L’inici de competició serà a partir del 14 de novembre de 2022.

Les dates de competició

Ja es pot consultar al calendari de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2022-2023:

CALENDARI COPA CATALUNYA 2022-2023 AQUÍ

(*) Les dates de les eliminatòries es podran veure afectades en funció de les rondes que precisi la competició de cada categoria, segons el volum de participants. Els terminis de les diferents rondes es confirmaran amb la publicació del quadrant definitiu de cada categoria.

Les subvencions de la Copa Catalunya

Continuant com les darreres temporades, la Lliga Catalana de Futbol Sala, amb la intenció d’incentivar la Copa Catalunya de Futbol Sala, subvenciona els rebuts arbitrals amb els següents percentatges:

PERCENTATGE SUBVENCIÓ CATEGORIES SUBVENCIONADES
50% de subvenció Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil i Sènior
60% de subvenció Aleví femení,Infantil femení, Cadet femení, Juvenil femení i Sènior femení

El preu de l’arbitratge

La Lliga Catalana de Futbol Sala continua mantenint les mateixes quotes arbitrals que les darreres temporades, aplicant les corresponents subvencions.

A continuació es pot consultar el llistat amb els preus de l’arbitratge de la Copa Catalunya de Futbol Sala 2022-2023:

PREUS ARBITRATGE COPA CATALUNYA 2022-2023 AQUÍ

La normativa de la competició

Per tal de poder conèixer la normativa de la Copa Catalunya de Futbol Sala es pot consultar l’article 247è. Bis del Reglament General de la Federació Catalana de Futbol.

NORMATIVA GENERAL  AQUÍ

L’apartat específic

La Copa Catalunya de Futbol Sala disposa d’un espai específic dins de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol, on es poden consultar els quadrants i els coeficients, per categories, i les tarifes arbitrals de la competició.

Els quadrants i els coeficients de cada categoria s’aniran publicant progressivament a mesura que es tanquin les inscripcions.

Es pot accedir a aquest apartat específic de la Copa Catalunya de Futbol Sala a través del bàner que hi ha a la portada de Futbol Sala del web federatiu:

APARTAT ESPECÍFIC COPA CATALUNYA AQUÍ

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.