Oberta la convocatòria per a un Curs d’Entrenador Futbol Sala Nacional B amb seu a Lleida i Tarragona
Comitè Entrenadors | 09/05/2023
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs de Nacional B (Nivell 1) a Corbins-Vinyols durant l’estiu.
Oberta la convocatòria per a un Curs d’Entrenador Futbol Sala Nacional B amb seu a Lleida i Tarragona

Més oferta formativa per a l’estiu. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per a un nou Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1) amb seu a Lleida i a Tarragona.

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador Nacional B, has de seguir el següent pas:

APUNTAR-SE AL CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS  AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (Nivell 1)

El Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B es desenvoluparan en format semipresencial, amb un primer bloc virtual fins a l’inici de les classes presencials, que seran a Corbins i a Vinyols, en format intensiu durant el juliol, amb una nova part final virtual durant el setembre.

Consulta les Bases de Convocatòria del Curs d'Entrenador de futbol sala Nacional B, AQUÍ.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA AQUÍ

No obstant això, els alumnes hauran de tenir l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat), és a dir, hauran de dur a terme pràctiques a un club a partir de l’1 de setembre.

A continuació, es detallen les seus presencials dels Cursos d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B amb les seves agendes per a la consulta:

OFERTA CURSOS ENTRENADOR NACIONAL B
INICI DEL CURS ADREÇA DE L'AULA ADREÇA DE LES PRÀCTIQUES AGENDA
2 de juny de 2023 Aula Ajuntament de Corbins Pavelló Municipal de Corbins AQUÍ
Aula Biblioteca Vinyol Pavelló Municipal de Vinyols i els Arcs

La data màxima per apuntar-se als cursos és el 29 de maig de 2023.

DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE: 29 de maig de 2023
IMPRESCINDIBLE

A més, tots els alumnes provinents del pla formatiu anterior, és a dir, que tenen la titulació de ‘Monitor Futbol Sala’ i que no disposen la titulació de ‘Entrenador Futbol Sala Nacional C’, hauran de realitzar el ‘Proceso Solicitud Diploma & Credencial Nacional C Futbol Sala’ dins la plataforma de l’RFEF.

Per a sol·licitar aquest diploma, fes clic AQUÍ.

SOL·LICITUD DIPLOMA ENTRENADOR NACIONAL C   AQUÍ

Per a consultar tota la informació d’aquest procés, fes clic AQUÍ.

INFORMACIÓ ‘PROCES SOLICITUD DIPLOMA’ AQUÍ

Per a completar aquest procés, caldrà que s’adreci un correu al CTE (entrenadors@fcf.cat) per tal d’obtenir el certificat d’experiència que requereix l’Escuela Nacional de Entrenadores i, d’aquesta manera, obtenir el diploma.

MÉS OFERTA FORMATIVA DE CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA

L'Escola d'Entrenadors de futbol sala manté obertes les inscripcions per als altres Cursos d'Entrenador de futbol sala que pots consultar AQUÍ

OFERTA FORMATIVA CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA AQUÍ

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.